(sa) vand spatiu PUBLICITAR...

27 comentarii
...pe bani, ca e criza si nu (prea) am bani de paine. Traim vremuri grele, monser!
In ultiul timp am primit mai multe oferte de a face publicitate pe blog; e drept ca banii pe care i-as primi nu m-ar imbogati dar adunati si pusi la ciorap (ma rog, sosete, sa nu creada cineva ca port dresuri. lol) ar fi suficienti sa platesc chiria lunar si as mai si ramane cu ceva pentru o coaja de paine.
Acum nu stiu, fara ipocrizie, m-am gandit sa va intreb daca v-ar deranja acest lucru, caci in fond (vorba castigatorilor la Oscar) acest lucru nu ar fi fost posibil daca nu erati voi!
Astept sugestii si comentarii!
Cat despre afaceri....i mean business... gigelitatea@gmail.com

Pe afara vopsit gardul...inauntru leopardul!

10 comentarii
Nu-i asa ca arata bine Facultatea de Litere? Va spun eu ca e doxa si pe dinauntru; unde intorci capul vezi numai aule, laboratoare si sali de curs cu nume bombastice, pereti incarcati de tot felul de figuri marcante iar pe holuri ramai impresionat, placut, datorita vernisajelor permanente.


Nu ma indoiesc ca profesorii, lectorii si tot acaretul profesional ce performeaza e de calitate superioara precum si mare parte dintre studentii care isi tocesc coatele pe banci pentru a deprinde abilitati si veleitati de destoinici literati, insa nu despre ei vreau sa vorbesc acum.

Ieri s-a intamplat sa particip la un meeting intr-una din aulele facultatii si deoarece au fost cateva momente de respiro am avut timp sa caut puncte pentru a-mi relaxa privirea. Intrucat am trecut de faza si varsta la care faceam acest exercitiu incercand sa definesc expansiunea unui fund, indubitabil apartinator al unei persoane de sex frumos, indesat in blugi pentru crearea unei iluzii, am cercetat mobilierul degradat de crativitatea infantila a studentilor despre care vreau sa vorbesc aici: a celor care urmeaza cursurile sau cel putin le frecventeaza din cele mai variate ratiuni printre care impinsul de la spate, fenomenul "fac faculta ca e trendi" si naiba mai stie acte si mai cate.


Cert e un singur lucru si anume acela ca indivizii in speta ar trebui sa se intoarca, sau n-ar fi trebuit sa plece niciodata, (de) la gradinita.
Dupa o analiza exhaustiva a reprezentarilor insemnate pe banci am certitudinea ca, la gradinita, alaturi de duzine de creioane colorate, tempera si platelina universul lor ar fi complet.












...cocalaristic vorbind...

5 comentarii
iker spunea...

@ciprian draghici - uf, urat raspuns adresat anonimului. unii ar putea spune ca e chiar un raspuns cocalaristic, daca ar folosi termenul asta miticist.

Sweet and lovely Iker,
i hate football! lol la ce silogism crezi ca m-am gandit cand am spus asta? (r u smart enough?)
I dont think so, caci daca erai elaborai o suma de premise prin care sa ma edifici unde, cum si cat gresesc, atitudinal vorbind, atunci cand bag in origine un mitocan, un berbec ori un cretinoid.
In alta ordine de idei m-am mai ingrasat doua kilograme, nu-i asa ca asta e grozav?

Revenind la berbecii nostrii, probabil ca ai vrut doar sa iei atitudine revoltat de rautatea oamenilor din societatea noastra mirifica de consum. In cazul asta poate ca esti inteligent insa, monser, atentie, incearca sa iti focalizezi energia in chestii constructive. Ridica de pe jos cateva hartii si arunca-le la cosul de gunoi sau cumpara-i un corn unui vagabond, ori planteaza un pom sau macar o floare!
E drept ca nu se va face primavara insa pentru tine si pentru cei ce vor privi rodul actiunilor tale o farama din universul asta infect - in care traiesti si nu-ti este pe plac - va fi infloritoare si te va face sa zambesti, iar zambetul tau, in cazul in care nu esti stirb, va aduce alte zambete, si fiecare zambet alte zeci, sute si mii de zambete.
Vezi ce usor e sa schimbi lumea?
Pai si tu, monser, ce faci? Te complaci in penibilitatea de a impinge babe pe scara intrebandu-le de ce se grabesc?
Caci eu cam asa am interpretat comentariul tau...insipid.

Antihristul blogosferic - ptiu, ptiu, ptiu!

29 comentarii
Am scuipat de trei ori si am zis cu voce tare: PIEI SATANA!, apoi am ras de imbecilitatea cocalarului coclit. Sau prima data am ras, anyway...NO COMMENT but enjoy!

Paula – de profesie HOAȚĂ!

24 comentarii
Asa am facut cunostinta cu Paula, la afisier, ea lipita de cutiile postale, eu coborand scarile si ramanand perplex.

ATENTIE!!!
PAULA
DE PROFESIE: HOATA
NU-I PERMITETI ACCESUL SUB NICI UN MOTIV!
FURA TOT CE PRINDE!

Afisul acesta, indubitabil, face parte din ciclul „cine-i prost semnalizeaza intotdeauna!”. Banuiala mea cade pe vreo tantuta, pensionara de profesie cel mai probabil, care pe fondul plictiselii acute dar cronice sare intr-un picior cand ii suna cineva la usa. Tot din plictiseala combinata cu idiotenie congenitala, tot acuta, probabil ca deschide usa oricui.
Mai mult, datorita aceleiasi plictiseli, probabil, invita in casa pe oricine e gata sa ii asculte retetele sau pe oricine se arata interesat/a de barfele din cartier.


Afisul in cauza nu poate decat sa ma oripileze peste masura. Atat, caci n-am timp sa vad cine e la usa, in cazul in care ar suna cineva, iar cand am timp mi-e lene.
Oricum, imi spun, n-are cine sa fie, caci cine vine la noi suna in prealabil si daca vrea cineva sa ne faca te miri ce surpriza stie ca nu pun botul la vizite pe neasteptate ci la femei care ies din tort si decapotabile rosii.


In fond de ce m-as repezi la usa sa o deschid atunci cand suna cineva daca nu astept pe nimeni?
Ma rog!


Asa ma arde....curiozitatea sa stiu care tantutza e mai saraca cu tot ce-a putut sterpeli hoata aia mica!
Daca as sti m-as duce glont la ea si as sfatui-o sa isi bage net si sa palavrageasca fara riscuri pe miile de retele sociale, unde-i drept scapi de hoti dar te impiedici de cretini/e si dobitoace!

Bah....esti blogger, huh?

17 comentarii
Exista persoane carora le face o deosebita placere sa isi povesteasca visele; dintotdeauna am considerat ca a povesti ce ai visat este la fel de impertinent ca a-ti sufla nasul si a-l ruga pe primul iesit in cale sa arunce un ochi in batista ta.

Exista persoane carora le place sa lase usa deschisa la baie, probabil, in egala masura cu numarul acelora carora le place sa se uite pe gaura cheii sau sa se "mozoleasca" in toaleta unui cinematograf sau mai rau in buda unei crasme; ma rog, ei numesc asta pub sau club, tot un drac.

Exista persoane, sub forma de strumfi, care cu un deosebit aplomb si o cizelata sobrietate isi umfla pieptul de fiecare data cand vine vorba de importanta si menirea blogului pe care o incumba in mentalitatea individului bla bla si sub forma de dizertatii explica, lungindu-se in tomuri, ca de fapt deontologic vorbind blogul nu este spatiul in care iti sufli nasul, dregi vocea, dai mozoale, te uiti pe gaura cheii ori te lasi privit sau devorat...

Ma rog, mie imi place cum se incheie orice expozitiune de acest gen caci dincolo de atitudinea de filfizon bombastic nu ramane decat un surogat de vointa, personalitate si caracter: blogul e spatiul virtual in care oricine poate lua atitudine prin prisma abilitatilor de care dispune fiecare!...si-apoi se scufunda-n paranghelii.

Epica - cu al lor last damn hit Unleashed - nu are nici o treaba cu piticii de pe creierul vreunui blogger dar suna demential. Pardon, am spus demential? Caci vroiam sa spun: d e m e n t i a l !


Basescu si modelul Putin!

7 comentarii
"Basescu este, probabil, atras de "modelul Putin" din Rusia: crearea unei miscari politice in fata careia toate celelalte sa paleasca si care sa il asigure ca va continua sa detina puterea din umbra", se arata intr-o analiza publicata pe data de 8 martie 2010 de prestigiosul think-thank britanic Oxford Analytica, studiu intitulat "Jocurile politice deturneaza atentia de la probleme economice". Potrivit raportului OXAN, care are ca punct de plecare tentativa schimbarii lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, Traian Basescu are un obiectiv limpede: "doreste sa obtina o majoritate de doua treimi in Parlament si sa exercite puterea si dupa incheierea mandatului", insa planul sau ar avea, in opinia analistilor britanci, putine sanse din cauza volatilitatii politice.

Obiectivul lui Basescu este limpede: doreste sa obtina o majoritate de doua treimi in Parlament. Aceasta i-ar permite sa aduca amendamente Constitutiei tarii, sa slabeasca parlamentul si sa se asigure ca va continua sa exercite putere si dupa incheierea mandatului. Speculatia ca Basescu ar putea cauta sa inlature interdictia constitutionala prin care presedintii nu pot avea mai mult de doua mandate consecutive este, probabil, exagerata: el stie ca promovand un astfel de amendament ar provoca proteste zgomotoase. Totusi, Basescu este, probabil, atras de "modelul Putin" din Rusia: crearea unei miscari politice in fata careia toate celelalte sa paleasca si care sa il asigure ca va continua sa detina puterea din umbra.



Cititi cele mai importante pasaje din raportul OXAN, precum si comentariul lui D. Tapalaga.

O noua intalnire - SdC

0 comentarii
Am deosebita bucuria de a va invita, alaturi de ceilalti membri SdC, la editia din Martie a Schimbului nostru de Carti, care va avea loc duminica, 21. 03. 2010, de la ora 18.00, care promite a fi o intalnire cu adevarat speciala.

De asemenea, speciala si noua este si locatia unde va avea loc intalnirea: Pub-ul The Corner, de pe Sos. Alba-Iulia, vizavi de benzinaria Mol (colt cu strada V. Carlova).
E un loc linistit si dragut, aerisit. Va asteptam cu drag!

S-a stins o stea...

13 comentarii
...acum 4 ani, tot intr-o zi de 9 martie, intr-un accident de masina, ca tot vorbeam de accidente stupide.
Oare daca vom privi stelele la noapte, sau maine noapte, sau intr-o noapte oarecare, vom vedea pe una scris numele Laurei Stoica?


Atunci cand e sa mori...mori!

14 comentarii
Imi plac paradoxurile! Imi place sa fiu oripilat, fireste, in sens figurativ. Imi plac ironiile, in special cele ale sortii. Imi place titlul ultimului film romanesc care a facut mare valva peste hotare: „Eu cand vreau sa fluier, fluier.”

Ieri m-a tulburat, inca de la primele ore ale diminetii, vestea ca un cunoscut care urma sa plece intr-un teatru de operatii, in drum spre prima zi de pregatire, a fost calcat de o masina, pe trecere de pietoni, si a murit. Dumnezeu sa il ierte, si sa-i ierte si pacatele!


Nu imi plac bancurile! Nu mi-au placut niciodata datorita faptului ca singurele bancuri pe care le pot spune fara a plictisi sunt cele seci, chiar foarte seci. Cand eram mititel, insa, imi placea sa aud mereu acelasi banc, caci era unul moralizator.
Cica a fost odata un soi de gigel care a visat intr-o noapte ca peste trei zile va muri. De frica, gigelul nostru a inceput sa fuga mancand pamantul cu speranta ca astfel moartea nu il va ajunge niciodata. Epuizat, dupa aproximativ trei zile, intr-un moment in care-si tragea sufletul se pomeni cu moartea langa el. Fara a sta pe ganduri a fugit si s-a ascuns intr-o pivnita. Dupa ce a ferecat usa cu 100 de lacate, cand sa se aseze pe-o bancuta sa-si traga sufletul...vazu moartea sezand. A zbughit-o din pivnita si s-a ascuns in tot felul de ascunzatori crezand ca moartea nu il va gasi, dar in zadar. In cele din urma, istovit, s-a gandit ca in caruciorul unui bebelus...niciodata nu ar cauta moartea dupa dansul. Fara zabava, s-a ascuns intr-un carucior si ca sa fie sigur ca va pacali moartea a inceput sa traga cu sarg din biberonul unei sticle de laptic. Pe nepusa masa, la un moment dat, a aparut moartea si ia spus: „Papa, c-apoi mergem tai!”


Ma rog, vestea de ieri m-a dus imediat cu gandul la stirea despre victima unui accident rutier care scapand cu viata dupa un impact frontal cu alta masina, preluat de ambulanta a murit dupa cateva minute cand ambulanta a fost implicata in alt accident.

Spune-mi, care e baba ta?

27 comentarii
Am obiceiul atunci cand ma intalnesc cu un amic pe care nu l-am mai vazut de-un car de ani sa il intreb: „Tot cu baba aia esti?” sau in cazul in care-mi anticipeaza prima intrebare „Ce mai face baba ta?”. Pana acum nu s-a suparat nimeni!

Acum nu o sa va intreb nici daca sunteti cu aceiasi baba si n-o sa ma interesez de sanatatea babutei vostre, doar atat va spun: „Spuneti-mi ce baba v-ati ales ca sa va spun cum o sa va mearga restul anului!”.

Pentru cei mai mici care nu au auzit pana acum de Zilele Babelor, ei bine, zilele din perioada 1 – 9 martie sunt caracterizate prin vreme foarte schimbatoare conform unor legende crestine dar si populare, pe care cei interesati le gasesc pe google.

In fiecare an in primele 9 zile ale lui Martie ne alegem o zi care sa fie baba noastra, zi care ne va reprezenta tot anul. Daca ziua se nimereste a fi frumoasa si insorita atunci vom avea parte de noroc tot anul. Daca ziua va fi insa ploioasa si inorata atunci inseamna ca nu ne va astepta un an atat de bun.
In functie de “babe” ne putem ghici si caracterul. Asa ca daca vom avea parte de o zi cu soare atunci cu siguranta ca vom fi mai buni/e la suflet si mai intelepti/e in acel an, iar daca vom avea parte de nori si ploaie, atunci mai bine sa se fereasca apropiatii din calea noastra ca se pare ca nu ne vom numara printre cele mai ingaduitoare si generoase fiinte.
Cel putin asa zice o cutuma din al nostru mandru folclor popular.
Acestea fiind spuse, declar ziua de maine „BABA CITADELEI SIBIENE”!

Daca aveti chef puteti sa va puneti „baba” pe blogul vostru cu trimitere spre blogul meu ca sunt in voga lepsele si mi-a cam scazut traficul, ca deh, in ultimul timp ma indeletnicesc cu tot felul de lucruri prin care-mi scuz existenta de citadin obscur care cauta drumul spre lumina. LOL
Asadar, copiati poza, alegeti-va baba, eventual motivati de ce ati ales baba respectiva si nu alta, puneti link catre blogul de unde ati luat BABA LEAPSA (adica catre mine, stiti voi, treaba cu traficul) si nominalizati toti bloggerii care v-au comentat in ultima postare.

"Baba leapsa" merge la: Claudia Matei, Ianculescul, studentu' universal, Anticalofilul, razvanserbu, andibob, alexandrescudaniela, MF , starchim01, Malpraxis, gctinvalentin, verde amar, cisnadie, Angela
Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur