Hi! My name is Zelist! I`m a spamer!

Acum, ca am terminat de facut cumparaturile pentru Paste, mi-am amintit ca - Zelist - m-a oripilat in urma cu cateva zile...printr-un spam de zile mari.
Yap, mai nou serviciul de monitorizare a blogosferei si a tot ce misca in online, adica Zelist, s-a apucat sa faca spam. Pe email.

Nu-mi amintesc ratiunea pentru care m-am abonat la newsletter-ul lor dar cert este ca in ultimul email de la Zelist cu subiectul "Michael Jackson continua sa ne uimeasca", continutul emailului nu contine nici macar o referire la subiectul emailului.

Fireste ca m-am simtit lezat, indeosebi sinele meu liric a suferit enorm; probabil ca daca am fi trait intr-o societate civilizata, intr-o tara in care legea inseamna mai mult decat "mica intelegere", intr-o tara in care constitutia si drepturile omului au o valoare incontestabila as fi putut sa le cer despagubire, pentru (spam-ul) prejudiciul produs, in fata instantei.
Le-as fi cerut celor de la Zelist, fara tagada monser, sa-si ceara scuze si sa jure pe rosu ca nu vor mai face niciodata! Rusine, parol!

2 comentarii:

Ioana Gînju spunea...

..daca esti abonat ,n-ar fi spam. Daca contentul e una si treaba alta, e o regretabila greseala de comunicare. Probabil ca si ei se gindesc la cumparaturile de Paste. In fine, eu iti doresc un Paste frumos , cu cei dragi aproape.

Geocer spunea...

L-am primit si eu pe-asta. Nu m-am abonat niciodata la vreun newsletter de la ei. Oricum, nici macar nu m-am obosit sa-l citesc. L-am sters pur si simplu!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur