Gigel, O.P.C.-ul si Rds-ul...

Timp de cateva zile nu mi-a mers netul. Netul de la Rds. Prima masura a fost sa sun la ei de cateva ori pe zi pentru a face cate o sesizare in acest sens, si de fiecare data ii auzeam ridicand din umeri.
In urma insistentelor, saturat de indolenta lor, frustrat de zgomotul ridicarii din umeri am apelat la sprijin din partea O.P.C.-ului. In doua cuvinte mi-au explicat care este procedura. Ca urmare am revenit cu un apel la ridicatorii din umeri, respectiv la Rds, si le-am povestit moartea caprioarei cu protagonistii din titlu.

Eeeh....monser, cand au auzit ei de lupul cel rau si ca eu sunt vanatorul cel iscusit au inceput sa se dea pe brazda. Ba ca voi fi scutit de plata abonamentului cat timp nu beneficiez de serviciile lor, ba ca vin in intampinarea te-miri-ce-ului ma intere pe mine, ba eram stimabil client, ba imi sarut-manusitele...

Una peste alta dupa cateva minute a venit netul si pe strada mea, si de atunci nu a mai plecat niciodata. Sa ii tina Dumnezeu naravul, ca si asa abonamentul e cam scump, comparativ cu serviciile pe care le furnizeaza.

Ma intreb, totusi, de unde atata amabilitate, monser? Oare i-a izbit cineva de toti peretii de le-a sarit monopolul din cap?

8 comentarii:

liviu amza(nadie) spunea...

auzi mai gigele dar nu-i auzeai si cum clipesc din gene? :)

Ciprian D. spunea...

Sa stii ca nu, insa, daca nu ma insel cineva a tras un vant, la un moment dat...

gym spunea...

Se mai intampla RDS e cel mai bun merge de bubuie la mine

mily spunea...

Am păţit şi eu aşa şi mi-a fost reparat netul în 2 săptămâni...

liviu amza(nadie) spunea...

gata te-ai si suparat. :) muta-te pe Dolce.ai atitea posibilitati.ce detine monopol?nu te-ai casatorit cu ei.in casatorie este altceva.treaba cu biogazu'..........aia-i antidot contra virusilor.

crevetzel spunea...

şi eu tot cu rds-ul...
deci, şi eu cu netul în reprize...
şi eu cu aceeaşi problemă acum 2 luni.
eu nu am sunat la O.P.C. ...
dar am fost un crevete al dracului de insistent :D

crevetzel spunea...

am uitat să menţionez că s-a rezolvat cam în două-trei ore :D

Unknown spunea...

Oooo, da, EU!!!!!!! Uite-aici: http://creata-la-patrat.blogspot.com/2009/06/reclamatie-catre-opc-pentru-digi-tv-rcs.html

De-abia acum 5 minute a plecat omul de la service, dupa 14 zile in cap! Asta dupa ce le-am spus ca o sa-i dam si in judecata!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur