Raspund comentarilor...

Konichiwa!
Okonomiake este delicios, la fel si sushi, motiv pentru care - garantez - nu trebuie sa ratati ocazia de a savura delicatese japoneze gatite de un/o japonez/a. Un singur cuvant: delicios! Inca n-am invatat japoneza dar am acumulat o suma de notiuni...

Lipsind de ceva vreme de pe mess si din blogosfera am fost mail-uit, de prieteni dragi sau doar cunoscuti, pentru a ma intreba ce se mai intampla in Sibiu, d.p.d.v. Gigelistic, ca doar nu o fi inceput sa curga lapte si miere, asa dintro data.
Raspund tuturor acum cu multumiri pentru interesul exprimat vizavi de umila mea persoana: la Sibiu nu se intampla nimic. Ploua! Cand nu ploua e soare, uneori ploua cu soare...
In schimb teatrul este in sarbatoare. Probabil toata lumea a auzit de Festivalul International de Teatru de la Sibiu, ajuns in acest an la a XVI a editie. Apropo de festival va spun un mare secret: este extraordinar, insemnat calitativ fata de anul trecut spre exemplu. Cum spuneam si la inceput vremea e potrivnica, ca si cand ar putea influenta arta in vreun fel...

Daca sunteti din Sibiu, din apropiere sau din orice colt al tarii va garantez ca pentru orice efort de a participa la acest festival veti fi rasplatiti cu daruirea, pasiunea, rasetele, plansetele, dansurile, etc celor mai interesanti actori nationali si internationali.
Este grozav sa fii in mijlocul lor si alaturi de ei...pana duminica. Dupa aceea ne-om vedea sanatosi!
Sayonara!

16 comentarii:

Mihaela Petrescu spunea...

Bine ai venit sanatos ! Distractie placuta la Festival !

Neamtu' spunea...

Bine ai revenit cu succesuri si distractie maxima!

Cristi C. spunea...

Soare, ploaie, nu pierde ,,Metamorfoze". Chit sa s-a amanat de doua ori deja, eu am fost la reprezentatia de vineri si pot spune ca spectacolul trebuie neaparat vazut.

Mucegai spunea...

Bine ti-ai revenit! Sper sa fii apt de melon, plastron si baston.
Sa gigelim de bine!

Ada Angharad spunea...

@ Cristi C: Secretara domnului Gigel va informeaza ca Domnul Gigel a vizionat cu mare satisfactie spectacolul "Metamorfoze" sambata, imbracat ca toata audienta, in punga. Impresiile domnului sunt variate, de natura pozitiva. Sunt convinsa ca domnul va reveni cu o dare de seama detaliata.

adriana spunea...

azi plecam, pentru trei zile in excursie...vii???..doarpoze: Printre stanci

cibinensis spunea...

Apropos de SUSHI

Sa speram ca nu vor fi multe toxiinfectii alimentare cu sushi in Romania.
Cu dorinta maestrilor culinari si distinsi patroni sa se imobogateasca peste noapte vor maslui sushi. Atentie consumatorilor.
Miniaturile nipone pot fi f otravitoare daca nu sunt pregatite din ingrediente proaspete si de calitate.
Poate vor inlocui somonul cu cine stie ce caracuda congelata.
Cine doreste detalii de specialitate mi se pot adresa fara reticenta.
Printre altele si orezul este un aliment expus foarte expus bacteriilor.

Georgiana spunea...

ce frumos! sa ne aduci si vesti de la festival! si "dovezi" daca poti:)

Chapeau nOir spunea...

iupiii.
ne place sushi, deci trăim.
dar mai mult decât atât, ne place la Sibiu :)

ELAINE ERIG spunea...

Welcome ! Enjoy !
Thank´s to bring us news from the festival!

liviu amza (nadie) spunea...

ma bucur ca esti bine.sanatate si nu mai sta fara sapca si ochelari de soare.k?

cris spunea...

Icisha tocmai ce s -o gatat festivalu de film. o fost si sibienii prin aste locuri, am trimis niste soare de aici acolo.

dielda dana DINU spunea...

Am revenit din vacanta si am zis sa iti fac o vizita pe blog sa te salut !

mondaysun spunea...

...e deja marti...esti in refacere? :)

liviu amza(nadie) spunea...

tu ne pregatesti o surpriza.precis.stii sint mai slab de inger asa ca te rog sa faci ceva mai cu blindete.d-aia nici nu ma puteam uita la surprize surprize. :))imi punea viata in pericol. :))

Nicolae Anca spunea...

Foarte bun festivalul; au fost multe spectacole reusite, care au incurajat increderea in teatrul zilelor noastre. Cat despre japonezi, daca ai vazut "Titus Andronicus" de luni, 01.06, a fost genial; cata maiestrie au actorii japonezi, am fost cu adevarat impresionata!

Si multe alte spectacole adevarate si pline de profesionalism!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur