Ridzi: profesie - doctor in stiinte! Ocupatie - fufă...sau tută...

Vroiam sa scriu prima postare, dupa vacanta, extrem de relaxat insa mi-am amintit ca zilnic trebuie sa fac cel putin doua lucruri care imi displac, doar asa ca sa nu-mi ies din mana.
Frustrarea mi-a fost adusa pe linia de plutire cand am deschis televizorul pe stiri – Antena 3; de altfel televizorul este doar pentru stiri, caci ce trece de acest cadru devine mijloc de nivelare a gusturilor, dar cred ca am mai spus asta. Ma rog!
Sa-mi fie cu iertare doamnelor si domnisoarelor dar am certitudinea ca femeile nu au ce cauta in politica. Asta nu inseamna ca locul femeii este la cratita sau ca ne bagam cu totii picioarele sau alte organe in miscarea de emancipare a femeii sau alte alea.
Daca este sa stam stramb si sa judecam drept, majoritatea intrigilor, polemicilor, divergentelor de la nivelul cel mai inalt al statului, au avut in prim plan o fufa sau cel putin o tuta a stat la baza lor. Iertare doamnelor si domnisoarelor dar orice padure are uscaturi. Regnul feminin are catapleosnite indeosebi in politica sau in spatele oamenilor care conduc, cel putin asta vrea istoria sa credem.
Ridzi, acest doctor in stiinte, licentiata in multe chestii, cu multe cursuri si specializari, e departe de performanta de lider si naiba stie ce dracu cauta la carma unui minister de care nici nu avem nevoie. La ce bun monser ministerul tineretului si sportului? Pai daca tinerii au nevoie de un minister, eu zic sa facem un minister si pentru pensionari, unul pentru bautorii de bere si un minister al curvelor, sa-l conduca duduia doctor Ridzi sa faca praf toti banii bagaboantelor.
Ma duc sa-mi cizelez degetele ca au luat-o razna pe tastatura si nu vreau sa par impertinent, ca-s asa un baiat buunnnnn....

11 comentarii:

Anonim spunea...

Dupa ce Dumnezeu i-a creat pe Adam si Eva, le spuse:
- Imi mai raman doar doua haruri. Unul este arta de a face pipi din picioare si....
- Eu!!! Eu!!! Eu!!! Eu il vreau, te rog, Doamne, te rooog, te rooog!!!!!! da?? -intrerupse Adam imediat- asta mi-ar simplifica viata in mod substantial....
Eva accepta, dand din cap si zise ca lucrul acesta nu avea atata importanta pentru ea. Dumnezeu ii dadu lui Adam primul dar. Adam urla de bucurie, alerga prin gradina raiului, facu pipi langa toti copacii, pe urma alerga si pe plaja, facand desene pe nisip cu pisul lui... Dumnezeu si Eva il contemplau in tacere pe barbatul nebun de fericire... dupa un timp, ea se intoarse catre Creatorul Suprem si-l intreba:
- Care e celalalt dar, Doamne?
- Creier, Eva, creier...

Ciprian D. spunea...

::))))))))))))) EXCELENT...insa chiar si asa barbatii au mai mult creier decat femeile; basca facem pipi din picioare :))))
Despre cum isi foloseste fiecare creierul....e discutabil.
Oricum, poanta e buna! Foarte buna, n-o stiam!

Anonim spunea...

Cred ca mai potrivit ar fi sa compari pipi-ul din picioare cu orgasmele multiple. Dumnezeu nu putea fi atat de incorect.:P

Mihaela Petrescu spunea...

Bagatelizati un subiect grav. Nu sint de acord cu tine. Ai sa-mi spui ca exemplele mele sint exceptii-dar ce exceptii...-care intaresc regula:
Golda Meir , Margaret Thacher, Inira Gandhi s.a.m.d.
Neamurile proste, mahalaua , la noi s-a urcat. Iar Base , tatal intrigantei , e marele maestru al scandalurilor. Singurele lui succese !

aventoro spunea...

Gigel,

Nu as generaliza ca femeile sunt cum le-ai numit.

Hai sa analizam barbatii din politica:

Cioroianu (stim ce semne ia facut regelui spaniol - sper sa nu ma insel); Nastase si ouale; Basescu si tiganca imputita si exemplele pot sa continue.

Deci mai degraba as schimba toata clasa politica si as aduce un neamt sa faca ordine, cum a facut prin anii '30.

Succes

Lucian spunea...

de vina e marinarul, ca daca lui ii placeau femeile inteligente, ci nu fufele sau tutele, nu aveam asemenea ministrese. mai precis spus, gusturile lui basescu in materie de femei lasa de dorit :)

Ciprian D. spunea...

@Mihaela Petrescu
Parerea mea, pur obiectiva este ca un barbat poate sa fie lider adevarat de la inceput pana la capat; asta e diferenta dintre barbatul conducator si femeia conducator. Femeile se poticnesc undeva pe drum, unele chiar la inceput, altele pe parcurs altele zic hop inainte de a sari gardul. Nu sunt eu care a demonstrat asta, ci sunt doar obiectiv.
Oricum femeile sunt capabile de ceva de care barbatii nu sunt: sa iubeasca si sa se lase iubite. Sa iubim femeile!

Ciprian D. spunea...

@Sergiu
Eu sunt sigur ca avem destule capete luminate; nu trebuie sa cautam modele germanice sau de alta natie. Sa ii lasam pe cei capabili sa isi faca treaba, dar mai ales sa avem intelepciunea sa ii distingem din marea gloata a incompetentilor. Hard work...huh?

liviu amza(nadie) spunea...

eu cred ca ai vrut sa spui tufa.dar te-ai intimidat.nu mai fi rau asa.tufa nu-i rea.face alune smeura.nu te gindi la aia de venetia.eu nu subestimez creierul omului.nu-l calific dupa sex culoare religie virsta.sint copii care-s mai cu minte decit multi dintre adulti.cred ca am spus tot prin asta.in spatele unui barbat de succes se afla o femeie de valoare.nu sint misogin.urascv prostul care vrea sa para inteligent.indiferent ca-i barbat sau femeie.

Anonim spunea...

Doar un singur lucru vreau sa subliniez... traim intr-o tara in care discriminarea e in floare, in care toata lumea crede ca un barbat conduce mai bine, ce-i adevarat este ca un barbat stie sa fure mai bine si doar atat...v-ati obisnuit sa fiti condusi de barbati si nu acordati nici o alta sansa femeilor...repede, cu prima ocazie aruncati cu pietre in ele si le anchetati...in schimb cand vine vorba de barbati ...le lauti apararea...ca a delapidat ceva Ridzi sau Udrea sau alta femeie imediat s-a format comisia de ancheta...:-j jalnici...

Ciprian D. spunea...

@anonim
Le-ai zis-o...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur