Frustrarea – stare de spirit!

Initial vroiam sa bat campii despre cum as fi fost la cumparaturi si cum datorita unui comentariu frivol, al duduii de la casa de marcat, dupa ce as fi umplut banda cu de toate i-as fi trantit-o pe aia cu „n-am bani”, constrangand-o sa isi bage produsele in fund. Si toata povestea asta, pe care as fi condimentat-o cu bla bla-uri picante, pentru ca sa ma fac clar inteles ca pe langa reducerea bugetului deja de austeritate al bugetarilor guvernantii au reusit sa intoarca clasa bugetarilor impotriva celor din sectorul privat al unui surogat de economie nationala.
Am lasat-o balta!

Apoi vroiam sa va descriu succint cum am trecut eu printr-o parcare si am surprins alt sarantoc, dar cu masina, care cu ambalajul unei eugenii (nu carpe) si-a confectionat intr-un timp demn de cartea recordurilor un fanchi stergator. De luneta!
Am lasat-o balta!

Fireste as fi putut sa va povestesc cum am incercat eu sa spal geamul de la bucatarie si cum afurisitul a incercat sa zboare insa n-a reusit decat sa pice, si sa se sparga, pe o oarecare masina parcata regulamentar. Puteam de asemenea sa va povestesc, sa va prapaditi de ras, cum am trimis-o la cratita pe vecina de vis-a-vis care striga disperata „a cazut de la etajul doi!” si cum m-am imprietenit cu vecina de sub mine. Sau cum m-am incuiat in casa, am tras jaluzelele pasind pe varfuri, si cum am spus "nu sunt acasaaaaa!!!" cand proprietarul nervos (al masinii fireste indrumat de vecina cu cratita...de vis-a-vis) vroia sa-mi sparga usa.
Indubitabil, am lasat-o balta!

As fi vrut sa va povestesc cum muncesc precum un erou (ok, recunosc...aici am cam exagerat, dar ce conteaza, oricum nu va povestesc) in speranta unei eventuale imortalizari sub forma solida, chiar si din carpici. Apropo, cica s-a demodat impaiatul – aviz amatorilor.
Da, ati ghicit: am lasat-o balta!

Ei bine, nu va povestesc nimic! Sunt frustrat caci taman mi-a fost indexat salariul cu cinci la suta, adica mai mult decat a fost indexat in ultimii doi ani, si niste dobitoci, pardon cretini, s-au gandit sa mi-l reduca cu douazeci si cinci la suta!

7 comentarii:

SIMONA spunea...

Buna un schimb de bannere se poate?

Unknown spunea...

ni se mai intampla fiecaruia sa ne simtim asa..din pacate nu prea avem ce face :)

aventoro spunea...

Nasol; dar sa nu crezi ca in sectorul privat e mai bine.

Aici nu se fac publice masurile si nu putem sa iesim in strada.

Bafta multa.

Anonim spunea...

Passei para deixar um beijo!
Estou muito feliz por ser um seguidor do meu Blog.

T I N I N

angela tocilă spunea...

bine că nu ne-ai povestit, că ne deprimai :))
off topic: am pus şi eu codul de mai sus şi m-am spart de rîs cu traducerile, merită să ştii!

VictorCh spunea...

Condoleante pt "taiere"...

cristina spunea...

no, si daca statui nu se mai fac(deh, scump cimentu') impaiatul nu mai e la moda(naspa, chiar speram sa "mai tina") atunci ce-i de facut?
poate o cruce de lemn(si asa se duce tot in strainatate!!!-macar doua stinghii prinse intr-un cui)pe care sa scrie: aici a muncit, da' mai traieste si azi!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur