Basescu, Boc si mosneagul!

Mi-a povestit un amic, deci daca a mintit el nici eu nu voi spune un adevar, cum ca Basescu si cu Boc fiind in vizita in Sibiu au cerut expres sa viziteze batranul ceas din Turnul Sfatului.
Ajunsi la locul cu pricina au intrebat un mosneag, ce parca intruchipa timpul, care e povestea ceasului. Mosneagul, recunoscandu-i, le-a spus ca somitatile Sale se afla in fata unui ceas fermecat si ca pentru...o mica atentie prezidentiala, respectiv inalt prim-guvernamentala, invartind o data ceasul inapoi ii va intineri cu cinci ani. Auzind una ca asta, atat unul cat si celalalt, il imbogatira pe mosneag cu cate o suta de parai...si batranul s-a tinut de cuvant: a invartit o data ceasul inapoi si i-a intinerit pe cei doi cu cinci ani.
Fireste ca au vrut sa fie mai tineri decat atat si i-au mai indesat mosului cate o suta de parai....apoi inca o suta...si tot asa pana s-au trezit in floarea varstei, tineri juni, adolescenti, copii...moment in care cei doi urlau la unison:
- Mosule, nu mai da ceasul inapoi, ajungeeeeee....ce vrei sa faci?
-Vreau sa va bag pe amandoi acolo de unde ati iesit! raspunse batranul gandindu-se la pensia lui infecta din care i se vor taia inca 15 procente...

4 comentarii:

ReFuZaKe spunea...

Bună seara, un link exchange cu www.refuzake.info ?

Malpraxis spunea...

daaaaa! :)) asta a fost buna :D

brylu spunea...

Ce misto ar fi sa fie reala povestea asta. Le-as spune-o si nepotilor :D

Geocer spunea...

Eu cred ca amicul tau a fabulat.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur