1 IULIE – Ziua Nationala a Saraciei...

...a foamei, a disperarii, a inselarii, evaziunii fiscale, hotiei si coruptiei!

Asta am constatat ieri la primele ore ale diminetii cand am coborat sa cumpar un pachet de tigari. Daca pana ieri un pachet costa 9.9 lei, ieri dimineata am platit 10.9 lei.
Am cerut explicatii vanzatoarei din buticul aflat in scara blocului care s-a scuzat ca...a crescut TVAul. Deschisese pravalia de maxim zece minute, dar ca sa ma asigur am intrebat-o daca a primit marfa si raspunsul a fost negativ, carevasazica tigarile pe care le-am cumparat se aflau in stoc.
Ar fi fost in zadar sa reclam aceasta nedreptate deoarece majoritatea buticarilor si comerciantilor, pe fondul mariri TVAului, cu siguranta au procedat la fel.

Sa fii comerciant (muritor de foame, hot, disperat, talhar, evazionist sau corupt) trebuie sa ai stofa.

Ieri n-a fost ziua mea!

6 comentarii:

Ada Angharad spunea...

Lasa ca macar asa ai motiv sa te lasi de fumat

Ciprian D. spunea...

cu detergentul, cu painea, cu produsele alimentare si serviciile s-a intamplat acelasi lucru...deci de ce sa ma las mai intai?

pusa chiroiu spunea...

Pai fumatul e optional si daunator...

Monica spunea...

Daca deja nu o facem, o vom face cat de curand - ne vom plange de mila si ne vom compatimi!!!

Calin Blaga spunea...

cipi recomand sa iti faci propriul brand de tigari. Iei tutun varsat, fotie de ziar si te simti ca la 1928 pe vremea Marii Crize, care deja pare atat de mica fata de asta!

Athe spunea...

Eu am descoperit cu stupoare că am ceva şanse să îngroş numărul şomerilor. Tot de 1 iulie.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur