Curs de sinucidere - ultima parte

Cine a crezut ca voi pastra doar pentru mine ultima metoda de suicid, despre care spuneam in urma cu doua zile ca e preferata mea, ei bine, s-a inselat.

Pentru a pune in practica aceasta metoda de sinucidere, prezenta in grandiosul curs care cu siguranta va va ajuta candva, va puteti "lega" de cel mai semnificativ simbol al Sibiului: Turnul Sfatului. (a nu se intelege vreo nota de ironie sau sarcasm legat de numele turnului si alte entitati care folosesc aceiasi nomenclatura, ok?)

13 comentarii:

Monica spunea...

doamne:)):))

asta e un chin fantastic:))

Anonim spunea...

Frumos... chiar poetic.

Liliana Lucki spunea...

Super blog !!!!

Desde Argentina,Liliana

Malpraxis spunea...

Ce rost are sa te sinucizi?? Pe mine ma oftica aia care "incearca" sa se sinucida dar nu reusesc. Daca ar vrea cu adevarat sa se sinucida ar reusi dar probabil ca nu vor...

Ciprian D. spunea...

La fel de bine as putea sa ma intreb si eu retoric - ce rost are sa nu te sinucizi? :P

"O sinucidere face mai mult decat o ne-sinucidere!"

Cine ghiceste cine a spus asta primeste un premiu surpriza. Atat de surpriza incat pana si eu voi fi suprins de ce voi oferii, momentan habar n-am :D

Ada Angharad spunea...

Hihi... eu stiu eu stiu!

Ryana spunea...

De ce sa ne mai sinucidem, ca au grija "alesii" tarii sa ne termine pe toti. Nu ?

Cisnadianu' Turmentat spunea...

Cred ca Madalina Manole a spus celebrul citat... si sunt sigur ca Cioran se gandea la ea cand a scris "Amurgul gandurilor"

Ciprian D. spunea...

Ei bine, nu ai crezut bine monser! Nu Madalina Manole a spus celebrul citat ci Cioran.
Ai stiut tu ceva; oricum nu aveam pretentia sa stii exact.Pentru un country boy, monser, esti bun.
Anyway pentru ca ai fost pe aproape meriti un premiu. Pana luni ma uit prin casa sa vad de ce ma pot debarasa si te anunt.

aventoro spunea...

Apropo:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7590404-barbat-din-iasi-inghitit-otrava-pentru-vedeta-madalina-manole-alte-trei-tinere-avut-tentative-suicid-iasi-ultimele-trei-ore.htm

Ciprian D. spunea...

Cand am spus ca e mare gradina...n-am vorbit prostii. :)
Un barbat din Iasi a inghitit otrava pentru Madalina; nu m-am putut abtine si am inghitit si eu doua beri aseara. Dupa cat e de cald cred ca mai torn si azi vreo doua. Sa vedem ce iese :)

aventoro spunea...

Asta cu berea e buna, mai ales pe caldura asta.

Cisnadianu' Turmentat spunea...

Astept premiul ala stimabile "taun boi"

PS. "Boy" vine de la baiat in eng. si nu e pl. de la bou. Asta asa sa nu iti pierzi timpul invatandu-ma "bunele maniere" prin monologuri pseudointelectuale interminabile in care predomina injuriile.
Sper ca acest comentariu sa apara!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur