Cum ne imbracam in 2011?

Trebuie sa fie frustrant sa fii creator de moda in 2011, anul in care blugii reprezinta o tendinta majora in materie de vestimentatie, asadar cu blue-jeansi ne imbracam si in 2011.
Alte tendinte pentru 2011 se bazeaza pe vestimentatii lejere, in timp ce codul vestimentar bussines este inovator prin croi si culoare.

Blugii au fost in tendinte dintotdeauna datorita usurintei de a alege cu ce sa ne imbracam dar mai ales datorita faptului ca reprezinta cel mai comod, accesibil, confortabil, articol de imbracaminte. Mai mult calitatea de helpful in any situation a blue-jeansilor este intarita de usurinta cu care ii putem asorta cu t-shirt uri, sacouri, camasi, etc, fiind universal valabili indiferent de perioada sau sezon.

Criza financiara nu are vreo legatura cu tendintele in materie de blugi. Asadar si anul acesta blugii rupti isi pastreaza locul important pe care l-a primit inca de anul trecut.

Blugii skinny reprezinta outfit-ul ideal pentru clubbing sau pentru un first date; o persoana care mananca dupa ora 18 e mai bine sa-i lase deoparte sau sa foloseasca ca outfit blugii prespalati un mix de originalitate, retro style si non-extravaganta. Chestia asta e la moda la fel cum sunt in mare voga anul asta blugii boyfriend. Extrem de comozi datorita croiului drept reprezinta outfit-ul demn de orice imprejurare.

Referitor la... cu ce ne imbracam in 2011, daca veti vedea pe cineva purtand pantaloni scurti sau trei sferturi puteti avea certitudinea ca sunt out of fashion, exceptie facand doar denim style.


Ma rog, nimic nu e simplu nici macar atunci cand vorbim de tendintele 2011 in materie de blugi.

11 comentarii:

Unknown spunea...

Îl vrem pe Gigel creator de modă!

Ciprian D. spunea...

Apoi creator nu sunt, adica ma rog, de moda nu sunt :D dar policalificat cum ma stiti chiar sunt specialist in proiectarea imbracamintei. Cu diploma si cunostinte teoretice. Practica face ravagii oriunde, e de stiut! :P

PS: s-a intors premiul inapoi :( nu l-ai ridicat de la posta :P

Anonim spunea...

Numai despre asta n-ai mai scris! :P

E bine totusi, mai aflu si eu una-alta (nu citesc reviste glossy, asa cum ar face orice femeie "cosmopolitana" ).

Ciprian D. spunea...

Ehh..o pasiune mai veche chestia asta cu toalele; cea mai faina parte a fost ca am fost inconjurat 6 ani de fete frumoase :))
Din nostalgie mai arunc un ochi in sfera modei, e chiar fun :)

Ciprian D. spunea...

Gigel....creatorul de moda!! ::))))) mi-am amintit pe strada si ma amuzam... creator de moda.....as putea face asta....o data :)

Unknown spunea...

Uuuuf, nu mi-a venit niciun mandat :( Probabil cu nebunia asta de sărbători o fi dat careva iama la cutie :(

Ada Angharad spunea...

Iulia, am pus chiar eu pachetul la Posta... sa nu fi fost adresa buna?

Unknown spunea...

Adresa era buna... Cred ca vecinii mei au furat mandatul...

Ciprian D. spunea...

@Iulia Mihai
O sa o trimit prin Cargus sau ceva, e mai sigur; te anunt prin email. :)

Unknown spunea...

Ciprian, Multumesc! :) Si posta cred ca e sigura, dar locuiesc eu in blocul fantoma :))

Ciprian D. spunea...

@Iulia Mihai
Saptamana asta voi ajunge sigur sa pun pachetul :)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur