Tanar si batran: acum si atunci!

Se spune ca persoanele in varsta, aka batranii, dau povete bune pentru ca nu mai pot da exemple proaste. Daca ma uit bine in mioritica proximitate, in special la cei care hapaie din groteasca troaca a puterii sau ling cu nesat cele mai basinoase dosuri ce stau lipite de cele mai inalte scaune de mai bine de douazeci de ani...nu-mi vine a crede tot ce se spune.

In aceste conditii cel mai imbucurator gand nu poate fi decat acela ca nu voi ajunge niciodata ca ei. Nu voi fi niciodata mai nesimtit decat sunt acum, mai avar sau egoist decat am fost vreodata, ci imi voi pastra portofoliul de demnitate si onoare personala, ba mai mult il voi cultiva pana la desavarsire.


Una peste alta (yumii, expresia asta transpusa in bolnava mea imaginatie arata la fel de bine precum se aude) fotografiile alaturate, cu mine la treij`de ani (stanga) si saij`de ani (dreapta), nu fac decat sa completeze endelechiile de mai sus.





Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur