Inovatie, Inspiratie, Interactiune!

In acceptiunea expertilor, deontologilor cum le spun eu, in responsabilitate sociala din Sibiu, inovatia este definita ca fiind noutatea abordarilor, ingeniozitatea pe care organizatiile non-profit, corporatiile, IMM-urile, patronatele, sindicatele, o demonstreaza comunitatii prin proiectele pe care le propun spre implementare. In completare, inspiratia este “acea forta launtrica creatoare prin care ii motivam pe cei care ni se alatura, pentru a construi impreuna o lume mai buna si sustenabila!”. Nu in ultimul rand, interactiunea reprezinta „parteneriatul dintre toti actorii din zona responsabilitatii sociale, organizatii non-guvernamentale, corporatii, IMM-uri, patronate, sindicate.
Singuri suntem buni, impreuna putem fi si mai buni!”.

Initiativa urmareste atragerea a peste 30 de organizatii din 8 regiuni ale tarii, in vederea coagularii unei retele nationale de multiplicatori de informatie si de diseminatori cu experienţa, care sa promoveze conceptul de responsabilitate sociala corporatista (RSC) si sa sustina totodata initiativele din domeniu. De asemenea, proiectul are ca obiectiv dezvoltarea unei metodologii care sa fie utilizata in initierea si implementarea actiunilor de RSC cu accent pe domeniul educational, in vederea responsabilizarii factorilor de management si a imbunatatirii cooperarii dintre diversi actori-cheie ai societatii civile.

Conferinta va avea loc la Sibiu joi, 19 mai, in sediul Primariei Municipiului Sibiu, Sala de Expozitii (parter), incepand cu orele 10.00, si va avea ca tema responsabilitatea sociala corporatista, abordata prin prisma inovatiei, inspiratiei si interactiunii, asa cum sunt definiti acesti termeni in viziunea actorilor sociali.

As fi ipocrit daca as spune ca nu voi incerca sa ajung, in pofida unui program peste masura de incarcat.
In aceiasi ordine de idei, am convingerea ca vor participa la aceasta dezbatere toti cei care rezoneaza, mai mult sau mai putin, cu ideea unei comunitati mai bune, dar atentie, zoso, piticul si chinezu nu se regasesc pe lista speakerilor invitati la dezbateri.

1 comentarii:

Ada Angharad spunea...

Pai ar fi si redundant, doar ei au fost acum o saptamana la media summit...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur