Lui Arhi (nu) ii place cultura! Gratis!

"Concluzia?
Sibianului ii place enorm cultura. Sa fie multa, sa fie completa si sa fie gratis. Daca nu e gratis, cineva a gresit..."
.
Astfel concluziona unul dintre bloggerii acreditati la FITS 2011, dupa ce a dat o raita prin citadela. Cu parere de rau pentru capacitatea lui de sinteza, analiza si etichetare, ma simt nevoit sa imi apar avutia si nevoile si neamu`!
Sibianului chiar ii place cultura si nu trebuie sa fie multa, completa si gratis...ci de calitate. Poate pare paradoxal insa la Sibiu tinerii chiar merg la teatru ...pentru teatru. Nu pentru ca este trandi sau pentru ca este accesibil ci pentru ca sibienii au avut la dispozitie un an intreg in 2007, si cativa ani dupa, sa se autoeduce, spre diferenta de altii care spun ca au fost sa vada o piesa...
.
Concluzia?
Sibiul pute (si) de turisti care inainte de a veni la festivalul de teatru de la Sibiu isi scot negru de sub unghie ca sa bage de-o suta de lei ceva la matz pe Balcescu vis-a-vis de Ruxa sau sa pipe un pachet de mahoarce taman langa Arhi in loc sa cumpere un bilet la un spectacol. Afurisitii!

4 comentarii:

Ada Angharad spunea...

Eh probabil ca nici Arhi nu stia ca Bregovic nu face parte din FITS sau ca in 2007 FITS nu a fost moka, asa ca a concluzionat el ca noi suntem tampiti...
Dar asa e, plina tara de mergatori la teatrul de ocazie si invitatie...

Ciprian D. spunea...

...sau pitzipoancele au zis: Suntem pitzi, suntem din sibiu si nu dam banii pe bilet dar fumam chistoace :))

Eu cred ca a vrut sa fie doar irascibil fata de sibieni, prin atitudine, si-a pus cuvinte-n gura unor fatze sa aiba subiect :))

Calin Blaga spunea...

Arhi asta nu e ala de a parcat la Sibiu masina pe loc de handicap?! Si i-au ridicat masina si s-a ofticat din prima zi la Sibiu... apoi tot de rau a scris... intelegi?

Ciprian D. spunea...

Pe buneeee? :)))))

Cat de retard poate fi cineva incat sa parcheze masina pe locul de parcare special amenajat pentru persoanele cu handicap?

Trebuia sa ma intrebe ca-i sugeram eu un loc de parcare. La Remat! ::)))))
Deh, (in)cultura si carnea de porc...e grele!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur