Preferentialismul acreditarilor bloggerilor la FITS 2011

"Buna,

imi pare tare rau ca ai considerat drept un afront personal postarea mea "Pentru unii muma, pentru altii ciuma" si ca ti-ai iesit din fire jignindu-ma ca sunt doar un "hater", incapabil sa inteleg o stare de fapt, lipsit de logica, etc.

La fel de rau imi pare si pentru faptul ca nu ai avut taria de caracter de a recunoaste ca ai gresit personalizand cate un tricou pentru fiecare blogger acreditat la FITS, mai putin, ATENTIE, pentru bloggerii sibieni. Despre ce vorbim aici? Consideri ca bloggerii sibieni sunt mai prejos decat alti bloggeri? Sunt foarte curios care e pozitia FITS-ului referitor la asta!

Asadar nu e vorba de faptul ca nu am primit eu, Ciprian Draghici, un tricou, ci este vorba despre faptul ca, lipsit de profesionalism, acele tricouri personalizate au venit din partea unui sponsor al festivalului, asadar nu din bugetul tau, doar pentru acei bloggeri care ti-au fost tie simpatici. Eu asta am inteles intrucat intre mine si tine nu exista nicio afinitate.

In alta ordine de idei, spuneai ca nu ti se pare corect din partea mea ca nu ti-am spus ca sunt si voluntar la FITS. Sunt oripilat sa aud asta din partea ta si ma intreb din nou: profesionalismul mai inseamna ceva? Chiar trebuia sa mentionez ca sunt voluntar pentru a fi acreditat ca blogger la FITS? Sa inteleg ca a fi blogger acreditat la FITS nu este compatibil cu calitatea de voluntar? Poate ar fost mai bine sa iti trimit un CV si cateva tomuri cu recomandari in vederea acreditarii ca blogger.

Faptul ca am avut doua badge-uri la FITS, de voluntar si blogger acreditat, denota ca am ales sa ma implic dublu in acest festival, ca am facut un efort punand la dispozitie experienta si timpul meu neconditionat, dar mai ales ca am facut o treaba ca lumea. Zic numa`! Sa stii!

In virtutea celor de mai sus cred ca mai potrivit din partea ta, in calitate de community manager al FITS 2011, ar fi sa iti ceri scuze bloggerilor acreditati din Sibiu, oficial. Eu unul inca le mai astept!

In eventualitatea in care atitudinea ta fata de bloggerii sibieni este in asentimentul FITS imi cer eu scuze anticipat.

Profund recunoscator pentru un feedback la acest email,


Ciprian Drăghici
Jurnalist, blogger, voluntar, coordonator voluntari, bugetar, etc."

3 comentarii:

Anonim spunea...

ba jeane tu esti bugetar, ce plm te mai bagi in kkturui din astea?

Ciprian D. spunea...

eu nu dar majoritatea bugetarilor sunt in kkt pana-n gat.
alte kkturi ;)

Calin Blaga spunea...

bv Cipi!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur