Cand voi fi mare...

...voi fi! Voi fi ceva! Dumnezeu stie ce!

Imi amintesc, ca atunci cand eram mic, si ma jucam precum toti copii cu puta-n tarana, caci e normal sa faci asta cand esti copil, imi doream ca atunci cand voi fi mare sa fiu lucrator la salubritate.
Bine, de fapt eu ziceam ca vreau sa fiu ca nenea ala cu lopatica mare. Eram fascinat de lucratorii de la salubritate care desfundau canalele cu niste lopeti inguste cu cozi extrem de lungi care parca intrau pana in mijlocul pamantului. Lopatica mea era o gluma pe langa acelea.
Fireste, de visul meu s-a ales praful. N-am reusit sa ma fac decat jurnalist far`de condei, bugetar cu norma-ntreaga.

Acum ma uit la copiii, la tinerii, din ziua de azi care vor sa fie ceva cand vor fi mari. Nu mai vrea nimeni sa fie sofer, brutar, mecanic de locomotiva, doctor, inginer, politist sau militar. Optiunile lor vizeaza alte apogee ale succesului, astfel ca majoritatea vor sa fie fotbalisti, manelisti, bloggeri, facebookisti sau twitteristi, smecherasi, patroni, etc.

As face un exercitiu de imaginatie pentru a vizualiza conduita unui tanar absolvent al Conservatorului National de Arte Manelistice "Nicolae Guta" sau a Facultatii de Stiinte Blogosferice "zosopunctro"...

4 comentarii:

Anonim spunea...

sau Monica Columbeanu...desi acum s-a schimbat putin treaba si e posibil sa fi ajuns in frunte Bianca Dragusanu.
app..ne-am schimbat adresa, daca vrei sa modifici si tu te rog...

Pegas Motorizat
http://www.pegas-motorizat.com/

Geocer spunea...

Eu, cand voi fi mare, vreau sa ma fac bancomat, ca astia au cei mai multi bani!

Ciprian D. spunea...

@cypy
In ultimul timp abia daca am gasit timpul pentru a posta cate ceva; ca si facut, da-mi un ragaz in care sa stau nitel sa mai actualizez blogul. Sper sa reusesc in weekend, in rest abia respir :)

Ciprian D. spunea...

@Geocer
In cazul asta vreau sa fiu cel mai bun prieten al tau :P

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur