Imi place cum mirosi! Din nou!


Ofelia Popii a urcat pentru prima data pe scena Teatrului National Radu Stanca, performand intr-o comedie, la inceputul acestui an in spectacolul Imi place cum mirosi, dupa un text de Neil Simon, o comedie care aduce sub lumina reflectoarelor trei protagonisti intr-o poveste amoroasa. Americaneasca!

Daca vreti sa aflati in ce masura este sau nu un spectacol de mare valoare - Imi place cum mirosi - e mai lesne sa google-iti dupa criticele oamenilor de cultura sau mai ales ale oamenilor care traiesc, sau respira, teatru. Aici nu veti gasi decat umila mea parere despre trei actori faini care pret de un ceas si jumatate au incercat sa deconecteze spectatorul de la frustrantul cotidian. Si au reusit! Am vazut elevi de liceu chicotind frenetic de fiecare data cand vedeau frumoasele picioare ale Ofeliei (si chiloteii ei); am vazut indragostiti care se strangeau de mana si se priveau pret de cateva secunde, in graba sa nu piarda urmatoarea secventa, de fiecare data cand "ea" sarea in bratele "lui" sau cand "el" striga in gura mare ca o iubeste pe "ea". Nu cred ca a existat spectator care sa nu fii ras cu pofta sau sa nu se fii bucurat pe deplin de caraghioasele personaje.
Una peste alta, protagonistii spectacolului - Imi place cum mirosi - Adrian Matioc, Ciprian Scurtea si ofelia Popii, au reusit atat de frumos sa creeze, pe scena, o atmosfera de iubire cu care sa desfete audienta. Bravo lor!  

Sala de spectacole a Teatrului National Radu Stanca a fost plina si de aceasta  data ceea ce denota, si confirma, faptul ca pofta de cultura a publicului sibian este acuta. Sa le tina Dumnezeu naravul! Foto: T.N.R.S.

2 comentarii:

Ada Angharad spunea...

Imi place cu ti-ai schimbat parerea asa subit...

Ciprian D. spunea...

Sanatos este sa privim doar partea plina a paharului.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur