Arena Platos - un castig!

Cum bine va ganditi aceasta postare este urmarea faptului ca cei de la Arena Platos mi-au umplut buzunarele cu cateva sute de euroi pentru a scrie de bine despre ei. Just kiddin

Daca nu ati urcat de mult timp la Paltinis va spun eu ca pana a ajunge in statiunea propriu zisa, pe partea dreapta a aparut Arena Platosinca de anul trecut, un complex de ski si agrement ce ofera iubitorilor de sporturi de iarna cinci partii dotate cu 4 instalatii de transport pe cablu, tunuri de zapada, nocturna, centru de inchirieri, scoala de ski si snowboard, apres ski - bar construit după model austriac, tabere si evenimente.

Pana acum o saptamana si-un pic tot ce stiam despre schiuri si schiat era doar faptul ca reprezinta o oportunitate de a-ti rupe picioarele, insa astazi nu numai ca pot sta pe schiuri dar am participat si la un concurs, miercuri pe nocturna, organizat pentru presa si bloggeri. 
Cum era de asteptat am si castigat prima experienta la un concurs de schi si daca tot a venit vorba de castiguri, fiecare experienta de pana acum de la Arena Platos a fost pentru mine un castig! Super instructori, preturi bune la inchiriat echipament - cu oferte si personal super amabil si calificat (in afara de tipu`cu ochelari care e irascibil cu toata lumea), partii accesibile pt incepatori dar si cu un grad de dificultate mediu pentru cunoscatori,  atmosfera de vacanta in permanenta, cu buna dispozitie, preturi bune si la bar si mai nou saptamanal evenimente interactive. 

Iata motivele pentru care nu imi mai ramane de spus decat atat: ne vedem pe partieeeeeeee!

3 comentarii:

Tasha spunea...

hehehe!!! minunat, dar pentru cei care sunt in apropiere...

Anonim spunea...

Cun urci e pe parte stanga, nu dreapta cum ai scris tu.

Ciprian D. spunea...

ok, cealalta dreapta :P

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur