Avertisment gigelistic: Geoana Presedinte!

Am urmarit fara pic de interes statisticile sondajelor in care candidatii la prezidentiale oscilieaza mai ceva decat trestia lui Pascal. Imi este cunoscut cum se fac sondajele, a posteriori.

Din punctul meu de vedere, gigelistic, Geoana va fi presedinte. Nu pentru ca ar merita, nu pentru ca ar fi tepesul care s-ar lua la tranta cu disfunctionalitatile statului, nu pentru ca ar fi cel mai destoinic fiu al neamului. Va fi presedinte pentru ca, imi permit sa spun, este in carti. Este marul discordiei si concordiei clasei politice romanesti (ca sa inteleaga si mama-mare, ca tot ma urmareste, Mircea Geoana este un fel de curva politica).

Cu contracandidati ca Basescu la carma pedeleului constrans sa-i pape din palma, sau Crin care nu e nici mai mult nici mai putin decat un fel de David care, din pacate, nu are increderea transcedentala de a rapune doi Goliati, Geoana este in fruntea unui partid in care toti au de castigat, indiferent de pozitia pe care o adopta in ceea ce priveste guvernarea.
Explicit, pesedeul se imparte in trei mase: una pupincurista solidara presedintelui partidului, o alta vadit impotriva care s-ar face frate si cu dracu in virtutea propriilor interese (adeptii jocului la doua maini) iar alta dar nu cea din urma e masa solidara altui presedinte, lui Basescu. Astfel pesedistii, altfel spus oportunistii, reprezinta partidul care oricum s-ar scalda lucrurile...tot la putere vor ramane
E naiv cine crede ca presedintele tarii va fi ales fara sustinerea celui mai puternic partid politic.

4 comentarii:

PACO spunea...

bine spus cu impartirea pesedeului

diana spunea...

Off, nu vreau nici Psd-ul, nici inca 5 ani cu Base............

alma spunea...

Vom avea preseditele care este in carti..care este dorit de marile puteri...suntem prea mici pentru un razboi atat de mare! Cu toate ca daca am dori si ne-am mobiliza,am putea sa schimbam fata Romaniei...dar avem un pacat mare,acela ca: MERGE SI ASA!!!!!

Ciprian D. spunea...

@Diana
Cred ca Base ne confunda cu femeile usoare de prin porturi, ca prea ne-a...batjocorit de cinci ani. Se pare ca-i place si mai vrea

@alma
Sa stii ca ai dreptate; e bine si-asa rau. Cica D-zeu i-a spus lui Murphy: "Zambeste omule, maine poate sa fie mai rau!" Murphy a zambit si a doua zi a constatat ca e mai rau!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur