Omul saptamanii gigelistice - gigelul saptamanii trecute

Omul saptamanii gigelistice, altfel spus „gigelul saptamanii” trecute – cu bunavointa si acordul lui Marius caruia i se cuvine dreptul de copyright – este foarte bine caracterizat de Simona Ionescu in postarea Ziua Presei? Pe cine intereseaza? Si a facut-o mai bine decat as putea eu:

„(...)in stilul-i caracteristic, presedintele Basescu. El a acuzat presa ca politizeaza participarea lui la sarbatoarea Sambra Oilor de langa Satu Mare, cand a fost intrebat de o ziarista daca e o coincidenta ca a venit impreuna cu presedintele PSD, Mircea Geoana. Dupa ce si-a varsat naduful “urarilor”, presedintele a spus ca a venit ca un simplu cetatean sa se bucure la o sarbatoare frumoasa impreuna cu ceilalti cetateni. Apoi, de simplu ce era, s-a urcat la tribuna si a vorbit poporului fix ca un cetatean ce se afla la Sambra Oilor. ”


Este dezolant ca datorita unui electorat, activ, manelo-cretinoid a trebuit sa-l suportam deja patru ani si-un pic. O vom face in continuare, direct proportional cu sansele lui de a fi reales, democratic!

5 comentarii:

PACO spunea...

Asa e base ce sa-i faci

Dr.Vasvari A. spunea...

Cred ca ati remarcat faptul ca onor. dom. prezident nu si-a adus capra la sambra oilor. Am vazut-o incalecand un armasar la alt balci! Sper ca n-am iesit din canoanele impuse de exigentele domniei voastre, desi despre lucruri urate se poate comenta cu voroave pre masura. Oricum, merci ca veti citi si veti sterge!

Magdalena M. spunea...

Hi! :-) Thank you for your visit. I'm sending kind regards from Poland! :-) Bye, bye.

Ciprian D. spunea...

@Alexei V
Desigur, va aprob, incantat!

@Magdalena
Thank u in return. smile

simona_ionescu spunea...

Gigel, da el cu paru, dam si noi. Dar am fost intotdeauna mai eleganti.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur