Omul saptamanii gigelistice - gigelul saptamanii trecute

Omul saptamanii gigelistice, altfel spus „gigelul saptamanii” trecute – cu bunavointa si acordul lui Marius caruia i se cuvine dreptul de copyright – este foarte bine caracterizat de Simona Ionescu in postarea Ziua Presei? Pe cine intereseaza? Si a facut-o mai bine decat as putea eu:

„(...)in stilul-i caracteristic, presedintele Basescu. El a acuzat presa ca politizeaza participarea lui la sarbatoarea Sambra Oilor de langa Satu Mare, cand a fost intrebat de o ziarista daca e o coincidenta ca a venit impreuna cu presedintele PSD, Mircea Geoana. Dupa ce si-a varsat naduful “urarilor”, presedintele a spus ca a venit ca un simplu cetatean sa se bucure la o sarbatoare frumoasa impreuna cu ceilalti cetateni. Apoi, de simplu ce era, s-a urcat la tribuna si a vorbit poporului fix ca un cetatean ce se afla la Sambra Oilor. ”


Este dezolant ca datorita unui electorat, activ, manelo-cretinoid a trebuit sa-l suportam deja patru ani si-un pic. O vom face in continuare, direct proportional cu sansele lui de a fi reales, democratic!

5 comentarii:

PACO spunea...

Asa e base ce sa-i faci

Dr.Vasvari A. spunea...

Cred ca ati remarcat faptul ca onor. dom. prezident nu si-a adus capra la sambra oilor. Am vazut-o incalecand un armasar la alt balci! Sper ca n-am iesit din canoanele impuse de exigentele domniei voastre, desi despre lucruri urate se poate comenta cu voroave pre masura. Oricum, merci ca veti citi si veti sterge!

daijoji spunea...

Hi! :-) Thank you for your visit. I'm sending kind regards from Poland! :-) Bye, bye.

Ciprian D. spunea...

@Alexei V
Desigur, va aprob, incantat!

@Magdalena
Thank u in return. smile

simona_ionescu spunea...

Gigel, da el cu paru, dam si noi. Dar am fost intotdeauna mai eleganti.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur