Cea mai lungă frază...

"Institutul pentru Politici Publi­ce (IPP) a analizat discursurile primi­lor patru candidaţi la Preşedinţia României în primele 3 săptămâni de campanie electorală şi şi-a expri­mat dezamăgirea faţă de calitatea dezbaterilor electorale. Astfel, ro­mânii sunt nevoiţi să-l desemneze pe viitorul Preşedinte al României pe alte criterii decât selectând teme concrete legate de viitorul ţării, se arată în comunicatul IPP.
"Cetăţenii nu sunt trataţi cu respectul cuvenit, nu li se dă posibilitatea să audieze puncte de vedere care să conţină soluţii legate de viitorul României" este prima concluzie la care au ajuns specialiştii IPP.
Folosirea verbelor impersonale, verbul "trebuie" în mod excesiv, denotă faptul că..." citeste in continuare

5 comentarii:

Marius Ola spunea...

Sper că a avut şi predicate fraza lui Geoană. De obicei le uită:)

Malpraxis spunea...

TREBUIE sa scapam de ei!!!!

Anonim spunea...

Altii nu avem. Vom alege ca de obicei raul mai mic.

Orin spunea...

Mi-ar fi plăcut să citezi fraza în cauză (cred că ar fi fost greu, la 222 de cuvinte), aşa, din interes lingvistic! Vroiam să văd dacă este peste "sinergia faptelor nu eludează meandrele concretului" a Tătucului partidului respectiv!

Ciprian D. spunea...

"Daca vom avea un guvern instalat pana de Craciun, daca acest guvern va putea, pana la sfarsit de ianuarie, sa vina cu un proiect de buget modificat, in aceeasi parametri de deficit bugetar, dar cu prioritatile puse corect - si ma refer aici la resursele pentru agricultura, subventia la timp este o parte a masurilor anticriza, pentru ca agricultura este cea care raspunde cel mai usor si mai rapid la un stimulent financiar; doi, daca vom putea sa transformam garantiile de stat si programul "Prima casa", care este un program in care se invart apartamente construite in anii '70, intr-un program de constructie de la zero de locuinte cu chirie pentru tineri, complet echipate, vom putea sa antrenam sectorul de constructii, care este un al doilea sector care raspunde repede la un stimul de natura financiara si fiscala si, bineinteles, nu in ultimul rand, sa venim in sprijinul IMM-urilor, si sa le ajutam sa gaseasca acces la creditare si, la limita, sa ne interpunem ca stat pentru a putea sa le facem ca pentru urmatoarele 20 de luni de zile sa nu fie in situatia de a nu-si incasa factura de la stat si sa incercam sa facem ca bancile din Romania sa inteleaga ca IMM-urile, care sunt clienti seriosi si care au dificultati de moment, trebuie sa fie ajutate, si nu executate".

(Radio Romania Actualitati, emisiunea: Interviuri electorale, 4 noiembrie 2009, ora 13:30, realizator Simona Mihaescu).

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur