Cine voteaza cu Basescu...

"Eu as rezuma asa: cine voteaza cu Basescu, alcoolicii, tiganii [...] prostituatele, probabil, desi ma indoiesc ca prostituatele vor vota cu Basescu, avand in vedere cum arata..."






NO COMMENT!

17 comentarii:

Anonim spunea...

si oamenii batrani

Anonim spunea...

Incredibil cine vorbeste. Am avut in mana versiunea completa a petrecerii tiganesti la care a participat Orban. Distractie mare, cu dansat pe mese, cu pupat bulibasa+tot neamul de caldarari, betie crunta. Ca sa nu mai vorbim de accidentl de la care a fugit, dupa aceea i-a mituit pe parintii fetei.
In concluzie, Orban, cel care merita un loc dupa gratii ar fi bine sa taca.
Cu aceasta afirmatie tocmai i-a mai taiat din procentele lui Antonescu.
Oricum, in finala ii vom avea tot pe Basescu si pe Geoana.

liviu.capitan spunea...

Basescu si Geoana ei sunt cei mai mediatizati
Crin e cam tacut, suspect de tacut, nu se agita mai deloc
probabil ca stie ca porneste cu sansa a treia
in fine... cine merge la alegeri poate va avea inteligenta de a alege raul cel mai putin rau

liviu.capitan spunea...

Basescu si Geoana ei sunt cei mai mediatizati
Crin e cam tacut, suspect de tacut, nu se agita mai deloc
probabil ca stie ca porneste cu sansa a treia
in fine... cine merge la alegeri poate va avea inteligenta de a alege raul cel mai putin rau

liviu.capitan spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ciprian D. spunea...

@Cooh
Eu nu i-as baga in aceiasi oala...

Ciprian D. spunea...

@razvanserbu
Este adevarat ca nu l-a ajutat, tocmai, pe Antonescu, desi se spune ca fiecare pasare...pe ciocul ei piere.
Dar ce frumoasa este viata :)

Ciprian D. spunea...

@liviu.capitan
Crin este dezavantajat datorita faptului ca este mai valoros decat partidul pe care il are in spate. Altfel spus PNL-ul este un minus pentru imaginea, si de ce nu, pentru procentele pe care le va obtine la alegeri.
Nu se poate spune acelasi lucruri despre Basescu sau Geoana; Geoana are in spate un partid puternic insa el este un candidat slabut din perspectiva faptului ca este un politician slabut. Despre Basescu am impresia ca s-a spus totul, si daca nu s-a spus a avut grija sa completeze prin orice mijloace.

Ramona spunea...

DA,ai dreptate ,Gigel.Crin Antonescu este mult mai valoros decat partidul.Iti dau un exemplu:la noi in localitate sunt multi oameni care din cauza liderului de partid PNLsi a unora" patati" rau, nu-l vor vota pe Crin .Nu le poti explica mai mult decat vad ei ...

Vania spunea...

Socotesc exagerată afirmaţia şi-mi menţin încrederea în cinstea prostituatelor. La alcoolici e mai greu de zis, depinde ce-au băut în prealabil...

Unknown spunea...

Mai Gigele, ai dat urmarire la ce blog nu trebuia :)) La unul puturos pe care nu se intampla nimic, decat cand e vba de Olimpiadele Comunicarii :)) La Knock Knock trebuia sa dai :)

Ciprian D. spunea...

@Ramona
Asa cum unui om obtuz nu-i poti pretinde altceva decat ceea ce vrea sa perceapa, tot asa unui prost nu-i poti cere mai mult decat poate sa priceapa.
Asa e politica, dar viata e frumoasa :)

Ciprian D. spunea...

@Vania
Increderea pe care o acord anumitor categorii sociale defavorizate este direct proportionala cu increderea pe care o acord tuturor segmentelor cu veleitati elitiste in penurie de un motiv determinant, autentic: nula!

Evelina spunea...

Nu votez Basescu,nu votez Geoana...dar voi vota
si sper sa fie victorios candidatul meu....

Ciprian D. spunea...

Am certitudinea ca acest lucru este cel mai important: sa votam!

Anonim spunea...

Hai mah Gigele te legi si tu de punctul slab al PNL-ului si cazi in aceeasi capcana cu "umoristii" romani, adica faci banc despre un banc. Dar se pare ca nu singurul punct slab al PNL-ului, mai e unul si mai slab dar nu e punctiform ci e chiar varf (sageata)...da de Crina vorbesc si nu stiu de unde ideea ca "e mai valoros decat partidul". Eu zic ca e marioneta perfecta "plastelina cu gura mare" cu un usor iz elitist care prinde la votanti ce se vor elitisti prin asociere cu candidatul.

Ciprian D. spunea...

Daca ai fi urmarit imaginea celor trei candidati, din topul preferintelor romanilor, in functie de strategia electorala este probabil sa imi fii dat dreptate.
Hint: imediat dupa propunerea lui Crin pentru functia de premier a crescut in sondaje, dar conditionat de acceptul lui Geoana.

Sunt de acord cu tine ca lumea-i plina de snobi si ipocriti, pe de alta parte.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur