Oprescu – clona lu`Basescu!

Ce-a mai mare teama, pe care iata v-o marturisesc, este aceea de a vota un coa(t)e goale, asa cum au votat majoritatea in urma cu cinci ani si ne-am ales cu un mascarici.

Daca am lasat impresia ca afrontul la adresa presedintelui se datoreaza faptului ca imi pasa de tara asta sau de neamul romanesc...sa-mi fie cu iertare! Nu dau un fas nici pe plebe nici pe neam. Ma rog, imi iubesc tara ca alta n-am, dar nu ma intrebati daca-as vinde-o si cu cat, caci nu, n-as vinde-o pe bani grei. Ma tem ca ar trebui sa ma-mprumut sa o ia cineva, dar nu e cazul.
Am stat nitel stramb ca sa gandesc drept, ca-asa-i romanul, in speranta ca in urma unei revelatii voi avea inspiratia sa votez bine.
Nu vreau sa traiesc „mai bine”, nu vreau sa dispara coruptia, nu vreau sa fie abolita hotia, nu vreau sa sufere/plateasca vinovatii pentru situatia precara a societatii romanesti, ci vreau sa ma simt in siguranta intr-o societate in care nimeni nu e mai presus de lege.
Vreau sa traiesc intr-o Romanie in care Constitutia este cartea de capatai a oricarui cetatean.
Dar sa revin la oile noastre, care de fapt sunt niste boi in pofida faptului ca apar ca niste magari, intrucat numele lor au aparut pe toate gardurile la unison cu fronturi zambarete, care mai de care mai increzatoare.

Romanii nu-l vor vota pe Antonescu, nici pe Geoana, caci ambii sufera de o acuta problema de imagine. In fata unora ca Basescu si Oprescu ...amandoi apar ca niste pui.
Basca, este in zadar retorica lor - excelenta - prin care explica, de fapt, ca ei nu strivesc corola de minciuni a lumii, ci ca o intaresc...

Romanii il vor vota pe Oprescu, care a invatat sa speculeze. Si-a insusit limba poporului, acelasi limbaj – sa nu-i spun tupeu jegos - cu care a castigat si mascariciul si ne-a cam iesit pe nas de cinci ani.
A inteles ca nu ii trebuie un program electoral, ci e suficient sa ii balacareasca pe contracandidati pe la toate colturile intro maniera neacademica, fara riscul de a-si pierde masa elevata care il crediteaza in virtutea bazei profesionale.
Odata instalat la Cotroceni nu ii mai ramane decat sa se apuce de baut...
Daca ne ajuta Dumnezeu si scapam de dracu...dam de mama-sa...
Un lucru e cert: satul fiind de-un mascarici nu voi vota un mascarici updatat.

Despre toate astea am scris (si) in urma unei lepse primite de la
Ravzan, drept urmare ii invit pe urmatorii sa elaboreze dupa cum le-o fi voia: Inka, Buhu, Geocer, Paul G. , Alin F., Neamtu`, Sergiu, Florin P., Gabriela, Andrei P., Roxy, Marius T., D-l Bolog.

(cre`ca va urma)

13 comentarii:

Marius Ola spunea...

Există şi posibilitatea ca măscăriciul să devină dictator. Totalitarismul l-a cam arătat. Şi atunci se duce pe apa Sâmbetei corola de minuni a lumii.

Andi spunea...

Votez in primul tur cu Remus Cernea, in cel de-al doilea cu ...cine-o fi impotriva lui Base.
Saptamana insorita

Odin spunea...

aici ai absoluta dreptate , dar iti spun ca daca candida Becali sau Guta unu din ei castiga ca romani is romani.

D spunea...

"Fiecare tara isi are liderul pe care il merita!"
Majoritatea decide iar ea e formata din pensionari si copii.

boredman spunea...

Doresti link exchange cu http://boredman.ro ?
Nume: Boredman
Link: http://boredman.ro
Multumesc.

Florin Puscas spunea...

dar leapsa nu era despre candidatii din 2014? :D

Ciprian D. spunea...

@Florin P.
Eh, am modificat-o eu nitel...

Ciprian D. spunea...

@Marius Ola
Pai sa devina dictator! Acum stim cum sa ne comportam cu ei: ii impuscam de Craciun!

Ciprian D. spunea...

@Andi
Imi place ideea: votam oricum numai impotriva lu`Basescu sa fie!
Zi faina ;)

Ciprian D. spunea...

@Meset
Romanii is romani! Eu zic ca e bine asa! :)
Ma rog, stiu ce zici...astia suntem cu astia defilam...

Ciprian D. spunea...

@D
Altfel spus ne meritam soarta! Hai sa punem de-o lamentare ca n-avem nicio sansa sa schimbam mentalitati prin bloguiala...

Geocer spunea...

Psi despre ce era leapsa aia, si despre ce scrisesi tu?
Ma rog, o sa adaptez si eu la stilul meu si o sa vedem ce-o iesi. Maine, sper !

Andrei Pavel spunea...

mi-a placut cum ai zis intr-un comm... "eh, am modificat nitel" =))
cat despre articol... nu sunt in masura sa scriu mai departe din simplul motiv ca ma feresc de politica si de mai tot ce se intampla in tara asta. ma retrag in atelier si nici nu simt cum se schimba guvernele. am de unde lua rezumat in caz de nevoi [plus Catavencu miercurea]. de ce nu scriu politica? pentru ca nu m-as mai opri si prefer sa ma abtin ca sa nu ma pot opri in continuare de arta pe care o creez. multam fain de mentionare/invitatie

toate cele bune si la recitire cat de curand :D

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur