Românii, INITIUM-ul și cancerul...

...la fund, adica acolo unde ne doare acum - la modul figurat - insa peste cativa ani ne va durea la propriu.
Nu trebuie sa fii savant pentru a-ti da seama ca Pamantul, in curand, va ramane fara resurse naturale necesare pentru a asigura hrana tuturor locuitorilor. Implicit, acest fapt impune masuri de a se trece la obtinerea hranei artificiale, bazata pe produse chimice, modificari genetice, etc. Fireste, nocivitatea produselor obtinute va reduce semnificativ populatia pamantului, insa o masa mai mica nu este mai usor de hranit si de...manipulat?

Via email am primit - de la Her Georg, caruia ii multumesc pe aceasta cale pentru toate emailurile extrem de interesante - un semnal de alarma care, datorita ignorantei, nu va fi tras niciodata:

„România este prima ţară din lume care va folosi în agricultură produse pe bază de INITIUM şi vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă.Pentru publicul larg se spune că „beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata de obţinere a recoltei.”Conform cercetătorilor care combat Codex Alimentarius, folosirea produselor cu INITIUM sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă, care intra rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. Aşa cum INITIUM ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce şi la mărirea tumorilor maligne.
În 4 decembrie 2008 se anunţa că primele ţări care vor testa noul produs INITIUM vor fi ţările din America de Sud. Europa era programată pentru 2011! Şi totuşi România este cea care introduce în premieră mondială acest produs? De ce? Probabil pentru că ţările din America de
Sud au refuzat să îşi transforme cetăţenii în cobai!?

De ce s-a oferit România să facă aceste teste?”


Pentru cei care vor sa manance sanatos, recomandarea mea este Biocoop Sibiu. Pentru ceilalti...va recomand specialistii oncologi din Cluj.

7 comentarii:

Mirela spunea...

Hai sa iti raspund: Romania s-a oferit pentru ca e o tara condusa de niste limitati mintal dar foarte infometati si carora nu le pasa decat de ceea ce mananca ei nu si restul oamenilor. Nu de alta dar nu toti au bani de eco si bio... Daca as cred in sfarsitul lumii mi-ar parea bine sa fie in 2012... nu de alta dar oricum tindem sa ne autodistrugem ca specie, asa ca mai bine acum cand sunt toate bune si frumoase...

Lillee spunea...

Am auzit si eu de acest lucru. Nasol, ce sa zic. Romania...

Anonim spunea...

Ca de fiecare data, noi suntem cobii tuturor. Ca si in alte cazuri, unde tot noi am fost primii care au testat ceva, asa o sa fie si acum. Suntem condusi de niste cretini retardati care nu se gandesc decat ca pentru asa vor primii niste bani in plus la spaguta lor zilnica.
Ca si italienii. Alora le convine sa ii tina pe r(r)omanii aia in taberele de la marginea orasului ( le-au facut case din chirpici), pentru ca de la (m)UE primesc miliarde de euro pentru ei, pentru "integrare" sociala cica. Deci...totul se invarte in jurul banilor !

Georg spunea...

MURITORI DE FOAME pe PAMANT NELUCRAT..

trebuia sa fiu mult mai dur..

NU COSTA..decat SUDOARE proprie..si o sapa simpla..si o bicicleta..

Altfel costa mai mult spitalul dupa McDONALD...
Puteti fi SALVAREA ECOLOGICA a EUROPEI, sa vindeti NUMAI ECO si BIO.
oua calde nu de la clocit, ci de la ouat..cu paie pe ele..

Cititi atent si GANDITI cu capul, nu cu RECLAMA TV...
Ca salvare NU vine nici din EU, nici de la Bucuresti, nici din cer..
Numai din sudoarea proprie..

http://www.formula-as.ro/2008/819/societate-37/revolutia-bio-9608

Georg Schoenpflug von Gambsenberg

Blindius spunea...

Salut,te invit să citeşti un interviu despre învăţământ,agricultură şi economie...chiar cu cineva din sistem,ca să-i spun aşa.Sâmbătă,11:30.

Iar pentru faptul că România testează tot ce-i dubios,nu te mira,aşa suntem noi,cobaii lumii.Se ştie!

Ioana Radu spunea...

Vreau si eu un magazin Bio Organic la Targoviste :(
Pe buna dreptate ca mi-e frica sa mai cumpar toate plasticurile astea de fructe si legume. Ma mai ingrozeste si ideea cu INITIUM.
Ce rau am ajuns... Acum cativa ani buni nu mai calcula lumea E-urile din alimente, nu interesa pe nimeni sa citeasca etichetele produselor. Acum, insa, chiar daca le citim, oricum ne sunt prezentate pe dos, fiecare chimicala avand denumirea ei "frumoasa".

Anonim spunea...

aceeasi intrebare m-a pus-o si sotul cand i-am spusca am citit ca Ro va fi prima tara care explerimenteaza chestia asta. De ce tocmai in ro? poate stiu ce care de sus trag sfori poate pt o noua ordine mondiala, curatirea speciei, micsorarea populatiei

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur