Ce mai tare banc al anului...

...2010:

"Draga Doamne Doamne, de curand mi i-ai luat pe: dansatorul meu preferat Michael Jackson, actorul meu preferat Patrick Swayze si actrita mea preferata Farah Fawcett.

Iti reamintesc ca...(
citeste in continuare)"

10 comentarii:

Anonim spunea...

Pune-ma si pe mine, daca binevoiesti, sustinator al campaniei tale "Jos Basescu". Sau trebuie sa fac vreun sacrificiu? Sau e vreo proba eliminatorie?

DoarATAT spunea...

După ce ... m-am "plimbat" pe la Doamne-Doamne SUSŢINÂND CAUZA, punctez şi aici cu :
Fie Doamne după Voia TA !
~
Cornelius,

PS: "sper" că se pun şi "PAMFLETELE" ... la Off-uri !,

Ciprian D. spunea...

Bine ar fi o proba: ar trebui sa devii sniper in cel mai scurt timp...o zi :D
Ok esti sustinator :P
Imprastie manifestul ;)

DoarATAT spunea...

M-am lămurit şi în privinţa statutului de "franctiror" ... deşi eu credeam că-s doar atât: pictor executant (la TEATRU !), ORI ... poate că DEJA ... NU mai SUNT ! (nici atât)
...
m-au restructurat: LA MOARTE ... după 35 de ani de MUNCĂ (cu tot cu "Armată" !)..., sau, poate că prefer UN NOU STATUT: de ... venetic cu FRUNZĂ !
Căci "bani de drum" ne-având ... călătoria (PE JOS) ... m-ar PREDISPUNE ... la "ţoale ... strămoşeşti", din arhaicul PRIMITIV !
~
Cornelius,

PS: ... cePNLmele ! ...,

Malpraxis spunea...

Tare =)) asa sa faca si cu manelistii, cocalarii, tiganii sau bozgorii care vor autonomie, ca si ei sunt "favoritii" mei :))

Ciprian D. spunea...

@Annemarie
Btw de probe eliminatorii: in perioada stagiului militar aveam ca medic o femeie. Orice problema aveam, de masele, de cap, bataturi...ea zicea fiecaruia: DEZBRACATE si ia loc acolo, acolo reprezentand o chestie din aia pe care stau femeile la ginecolog.
Precum iti imaginezi toti ieseam de acolo fara sa ne dezbracam, fara dureri si fara intentie sa mai apelam la serviciile medicale oferite de ea :D

N-are nicio legatura dar mi-am amintit de ea, tovarasa medic :)

Well...ar fi o proba de foc: sa devii sniper in cel mai scurt timp - O ZI :D

Esti sustinatoare, gata!

Ciprian D. spunea...

@Malpraxis
Exista si tigani si bozgori mai de omenie decat mare parte dintre romani.
Cand spun asta ma gandesc la guvernanti :D

Ciprian D. spunea...

@DoarATAT
Nu ma mai oripileaza nimic....sunt imun la orice atrocitate. Nu peste mult timp spatiul romanesc va bate cu detasare spatiul legiunii straine.
lol
Adica nu-i de ras...

Cisnadianu' Turmentat spunea...

Haa haa Ha! ...da e rasul lu' Base cand a auzit bancul asta. Banc de campanie electorala din 2009, bun dealtfel dar e din 2009 asa ca nu dezinformati domnule Draghici, pai se poate?! dvs. un ziarist notoriu sa faceti asemenea dezinformare? Vai, dar chiar nu ma asteptam!

Ciprian D. spunea...

Ok, sa nu dezinformam: nu sunt ziarist notoriu si nici nu am asemenea veleitati; am terminat jurnalismul desi am inceput filosofia si acum fac publicitate.
Vezi, viata e ciudata...exact cum esti si tu :P
Basca, eu ma steptam...sa apari intr-o zi sa tragi un fas existential sa stiu ca inca respiram acelasi aer. O timpuri...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur