Concursuri inedite: MISS CULOARE si COLOREAZA-TI COMUNITATEA!

“Îmi face placere să mă implic în programe de voluntariat; dispun de timpul, energia si comprehensiunea pentru a face ceva bun pentru comunitatea în care trăiesc, comunitatea sibiana.”
Astfel am argumentat participarea la deja notoriul proiect "Coloreaza-ti comunitatea".

Cand mi-am anuntat pariciparea la acest proiect spuneam: "Orasul meu (Sibiu) are diverse nuante de verde eclipsate de omniprezentul, fascinantul dar uneori stanjenitorul gri."

Acum, la cateva luni de la demararea proiectului am avut deosebita placere sa constat ca batranul oras, Sibiu, este extrem de colorat. Acest lucru se datoreaza obiectivitatii cu care prietenii nostri din Brasov au surprins prin lentilele camerelor de fotografiat nuante de: albastru, galben, portocaliu, rosu, verde si violet.


Nu am pretentia sa ma credeti pe cuvant si va invit sa va convingeti singuri.
Riscul pe care vi-l asumati este acela de a fi placuti impresionati de beatitudinea culorilor imbinata cu originalitatea prismelor focalizate.



Odata ajunsi pe 1001culori.ro puteti profita de prezentarea interactiva a proiectului si puteti participa la consacratele concursuri "Miss Culoare" si "Coloreaza-ti comunitatea".

2 comentarii:

DoarATAT spunea...

Bună Ziua !
Domnului Ciprian Drăghici !
~
Mulţumesc !
Alerg ... să văd despre ce-i vorba !
~
Cornelius,

Ciprian D. spunea...

Salutare de pe plaiuri sibiene, colorate...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur