Ce imi aduce Mosu`?

Intrucat am fost foare cuminte anul asta, Mosu` a fost foarte darnic, darnic prin excelenta as putea spune. Ca sa ma exprim precum vedetele, ca tot sunt in voga vedetele de carton, Mos Nicolae mi-a adus exaaaactttt ce mi-am doriiiittt!

Nu imi place sa ma laud dar o voi face!
Ei bine nu am primit nimic in ghetute, in speta bocancii original Viper`s, asta pentru ca eram incaltat cu ei inca dinainte de a bate ora zero...
Cu toate acestea am fost coplesit cu 100 ml de parfum de Doamne ajuta (nu zic brandul ca reclama costa), o glaja de bauturica fina - simbol falic, monser - de vezi din alea doar in filme cu staif, juma de tort (ca juma nu se pune ca l-am halit deja :D), si-o gramada de prieteni cu care m-am trezit la usa inainte de a ajunge acasa (de care am scapat repede sub pretextul ca-s rupt de oboseala, urat din partea mea).

Acum eu de laudat... m-am laudat, insa sunt curios cu ce va laudati voi. Iata de ce sub impulsul curiozitatii native va invit sa va laudati cu cadourile primite de la Mos Nicolae si la randul vostru sa invitati trei prieteni (printr-un comentariu pe blogul lor) sa se laude la randul lor.
Si tot asa...dar sa mentionati (printr-un link) cine v-a invitat!

10 comentarii:

julie spunea...

Pfff....m-ai luat, eu am primit unul singur

Ciprian D. spunea...

Hi, hi :)) unu...da` fainnnn ;)

Primul Mos pe anul asta :) spunea...

"La indemnul lui Ciprian va atasez o poza cu 'inculpatul' care a ajuns in posesia mea frumos..."

Ghetuțe pline spunea...

"...provocată fiind de Gigel (care s-o ofticat că nu i-am dat link data trecută când l-am pomenit și o găsit leapșa ca metodă de cerșeală). Și pentru că..."

daninho spunea...

mere, pere, in panere, prune bune, si alune si gutui amarui cu puf galben ca de pui si tot felul de legume (legume nu dar asa e poezia) de nu le mai stiu pe nume - ceva de genul... :))

Ada Angharad spunea...

Din motive tehnice obiective, Mosul meu va veni la urmatoarea vizita in Carrefour sub forma unui mirobolant unt de corp cu esenta de trandafiri si a unui parfumel nou nout-la alegere. Tare fain ficior, Mosu. Mosul meu lucreaza insa cu toti elfii lui (sarumana, cine stie, intelege) la cadouri mult mai marete si importante. Asa ca nu ma supar pe el.

Ciprian D. spunea...

@daninho
:)) mi-ai amintit de an-tan-tiri-riri-dan-cara-cara-si.... :)))))

Ciprian D. spunea...

@Ada
...si frumoasa si inteleapta }{

Calin Blaga spunea...

@Ada - trebuie urechiat Mosul si pus la cadou dublu de Craciun :))

Ada Angharad spunea...

@ Calin. Habar nu ar emosul ce il asteapta!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur