"Dincolo" va fi mai ieftin?

Daca mai exista ceva pe minunatele noastre taramuri si nu este inca scump, relativ scump sau prea scump...putem sta linistiti, tendintele in 2011 sunt linistitoare: totul va fi cel putin scump!

In 2011 cel mai probabil, ca sa nu par negativist si sa trantesc certitudini, benzina va fi mai scumpa de 5 Ron / litru in conditiile in care azi dimineata era 4,99 Ron. Gazul ne va arde...buzunarul, intrucat orice factura de gaz din sezonul rece va fi echivalenta cu, alegeti: salariul minim pe economie, salariul unui bugetar, alocatia pe doi ani a unui copil, o pensie ordinara, etc.

Singura consolare vine si astazi tot de dincolo! Spre diferenta de apusele vremuri totalitariste azi nu ne mai uitam cu jind la ce baga vesticii pe sub nas.
Dupa principiul daca moare capra noastra sa moara si-a vecinului, ne lamentam intr-o forma acceptabil de patetica ca pana si pe dincolo cainii nu mai umbla cu covrigi-n coada.
De pilda, litrul de benzina e mai scump decat la noi, sic! Faptul ca pe dincolo salariul mediu e aproape de zece ori mai mare decat la noi...este un amanunt insignifiant, cine dracu-l baga-n seama?

4 comentarii:

Anonim spunea...

vezi ca ai gresit chartul. din postare reiese ca la anul murim de foame dar chartul ne da speranta. ce tantalau sunt :D cred ca asta era ideea.

Strumfita spunea...

Bine le mai zici.

Unknown spunea...

Mda, cam asa e, dar din pacate si "dincolo" incep sa apara categorii medii ale populatiei care sunt nevoiti sa renunte la "moftul" de a avea toti in familia cate o masina si sa se "aranjeze" cu mersul la servicu. Depinde de tara...

DEC.I spunea...

punctul pe i de la euroi :p

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur