Este Craciun -> ESTE INCHIS

Se intampla in ziua de Craciun, sau ma rog in orice alta zi de acest fel, sa iti curga sange din nas, sa ii arda casa vecinului nesuferit, sa se omoare in fata blocului tau colindatorii beti crita, sa iti vina soacra in vizita cu trenul, etc.

In oricare din cazurile de mai sus, parol, nu te doare capul! Orice s-ar intampla sti ca trebuie doar sa casti gura, chiar plina de sarmale, friptura, praji ori vin si gasesti cel putin un iz de help. Este mai mult decat linistitor gandul ca medicii sunt de garda -pentru tine-, pompierii ajung in orice cotlon al orasului in maxim cinci minute, politistii sunt la datorie si asa mai departe.
Pe scurt exista servicii de permanenta care iti ofera un minim de confort fara de care nu te poti bucura pe deplin de o sarbatoare precum Craciunul.

Cu toate aceastea, din pacate, mirifica societate capitalista este atat de sensibila si de patrunsa de spiritul oricarei sarbatori incat nu-si permite sa sporeasca confortul de care vorbeam mai sus.
Azi dimineata mi-am adus aminte ca Mos Cracitu` a uitat sa bage in sac si niscai marshmallow, ca urmare am luat calea hypermarketurilor de la mama naiba, la iesire din Sibiu, si ce-am gasit?
INCHIS monser, toate erau inchise. In fata usilor inchise mi-am amintit ca in nebunia cumparaturilor am uitat sa cumpar si cozonac, si m-am pus pe injurat, ca n-am tinut post oricum.
Tot injurand m-au ajuns din urma alti concitadini pentru care speranta de a gasi un supermarket deschis a murit precum economia nationala. Sociabil din fire, printre fumuri de tigara, tot povestind, printre injuraturi la adresa hypermarketistilor, mai-mai ca ne-am adunat de-un meeting.

Pertinenta concluzie pe care am putut s-o tragem a fost aceea ca satisfactia de a avea oricand, orice vrei, cu orice pret, este mai prejos decat siguranta oricarui bolând (care halcaie peste masura) ca ii sunt rezervate o clisma si-o spalatura stomacala. S.a.m.d. (nu ratati clipul de mai jos! Craciun fain in continuare!)

7 comentarii:

Anonim spunea...

Well worth the read. Thanks for sharing this information. I got a chance to know about online betting

Lucian spunea...

lasa supararea, craciun fericit sa aveti!

Zoso spunea...

Să știi că ai dreptate. Și eu am pățit la fel astăzi.

Felicitări pentru inițiativele din blogosfera, sibienilor!

Laurentiu spunea...

Frate, arata misto blogul tau. Nu-l vinzi, pe bune?

Ciprian D. spunea...

@Lucian
Craciun Fericit si voua, danke! :)

Ciprian D. spunea...

@Zoso
Danke de felicitari; m-a sunat lumea sa-mi spuna ca mi-a comentat Zoso pe blog :)) fuck, in ce societate traim :)))
Cele bune si sarbatori fericite!

Ciprian D. spunea...

@Laurentiu
Nu il vand dar il donez! ;)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur