Numar de mobil...in RATE!

De azi smartphoneul meu HTC este istorie, stricatul, deoarece mi-am luat un smartphone lansat de doar 2 saptamani in Romania de LG Electronics, si anume LG Optimus, care a inregistrat deja peste 1 milion de vanzari. Cute!

LG Optimus vine cu Android 2.2, WiFi, HSDPA, GPS integrat cu solutie de navigatie, camera foto/video, slot de carduri micro SD, Bluetooth, USB, dar mai ales modem prin conectarea la USB sau WiFi. Tare...huh?
Totusi nu este un super-smartphone ci este combinatia perfecta intre Android ieftin si smartphone intuitiv pentru orice gigel zgarcit din fire.

Apropo de GIGEL, intrebat de operatorul de la Vodafone daca doresc sa imi personalizez numarul (toata lumea imi spune Gigel in pofida faptului ca am schimbat numele blogului) l-am personalizat...in rate, parol!
Cinci euro a costat aceasta optiune si lunar voi plati cate un euro pentru personalizarea numarului de telefon desi am insistat sa achit cash. Asta-i foarte tare...huh?

Pacat ca n-au avut si niscai covrigi...ca factura rezista!

4 comentarii:

Anonim spunea...

da,foarte tare.:D

Ciprian D. spunea...

hi hi :)) am vrut sa-mi cumpar si-o husa si-am intrebat daca pot sa o cumpar tot in rate, eventual pe vreo 20 de ani ;))) si mi-au dat-o cadou :))) + un ceai + o bomboana :D

Alin spunea...

doar nu vroiai sa iti cumperi si covrigi in rate! ai facut e chestie misto, chiar e un smart-phone reusit lg optimus, sa te folosesti de el!

Lilu spunea...

Well e superb:D

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur