Raport de voluntar - 1001 culori - Vernisaj "Coloreaza-ti comunitatea"

Imi place sa cred ca fericirea consta in lucrurile simple. Daca as fi mai intelept probabil ca aceasta nesiguranta ar deveni certitudine, ma rog, ideea e ca prin bunavointa organizatorilor, de la Colors, si a celorlalti voluntari, sibieni si brasoveni, 1001 culori a ajuns la final.
Intotdeauna sentimentele care ma incearca la finalul unui proiect sunt contrarii, sentimentul lucrului bine facut se imbina ciudat cu nostalgia amintirilor, actiunilor in care am muncit cot la cot sau in care am interactionat cu oameni deosebiti.

Proiectul "Coloreaza
-ti comunitatea", prin care am incercat sa identificam lucrurile pozitive si culorile din comunitate, aduce in atentia sibienilor - prin vernisajul din curtea interioara a primariei timp de doua saptamani - 1001 de culori inedite, 1001 de fotografii.
Aceste fotografii evidentiaza detalii mirifice care definesc cu acuratete orasul Sibiu ca oras istoric, oras cultural, oras medieval, oras intercultural, iar in spatele fotografiilor se afla pasiunea pentru binele comunitatii.

Cand m-am alaturat acestui proiect am afirmat ca orasul meu are diverse nuante de verde eclipsate de omniprezentul, fascinantul dar uneori stanjenitorul gri.
Dupa aceasta experienta inedita am certitudinea ca speranta, speranta tuturor este ca griul sa devina doar o amintire pe care oricand o vom evoca vom reusi prin exemplul personal sa schimbam ceva, sa aducem si sa dam un dram de culoare societatii in care traim.

Pentru binele nostru, pentru binele comunitatii.

4 comentarii:

Unknown spunea...

felicitari!frumoasa initiativa!

Ciprian D. spunea...

Multumesc frumos, sunt sigur ca anul viitor vor fi mai multe :)

carter spunea...

Super tare blogu
Daca vrei sa ne lasam mesaje pe blog unu la altu lasami si tu unu si la sfarsitu mesajului adauga 2 sa stiu trebuie sa ati las mesaj

Ciprian D. spunea...

@carter
De regula comentez atunci cand am de comentat si am ce comenta; obicei prost sau nu comentez daca postarea are continut si simt nevoia sa aduc completari, etc. What about u? :)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur