Reactii la campania "Sunt mandru ca sunt roman!"

O femeie frumoasa, care stie ca este beautiful, de afurisita, se impopotoneaza cu fel de fel de sclipiciuri si brizbrizuri ca sa fie (cea mai) si mai frumoasa. Un barbat inteligent, care stie ca este smart, de afurisit, nu rateaza niciun prilej de a confirma cat de smart este.
Acum sa nu ma acuzati de misoginism ca doar stiti cat de mult iubesc femeile!

Prin analogie, bloggeri sibieni, femei si barbati, frumosi, inteligenti, mandri ca sunt romani, de afurisiti, au spus ieri, 1 decembrie 2010 de Ziua Nationala a Romaniei, la unison Sunt mandru ca sunt roman!
Daca ar fi existat criterii de masurare a intensitatii mandriei probabil ca am fi stabilit un record. Deoarece nu exista asemenea criterii, dar nu este imposibil sa le inventam, nu putem spune decat ca actiunea noastra de mobilizare a bloggerilor intr-un act de solidaritate inedit, de constientizare a valorilor nationale autentice, de intarire a spiritului national si de regasire a identitatii nationale, a fost o actiune reusita.
Pentru asta vreau sa multumesc tuturor celor care s-au implicat in aceasta campanie, celor care au imbratisat aceasta idee si ni s-au alaturat si nu in ultimul rand celor care au criticat fiecare cuvantel din slogan proiectului, din scopul campaniei, din obiective sau activitati.

Anul aceasta, imperativul Sunt mandru ca sunt roman! a reprezentat, totodata, un indemn de depasire a crizei cu speranta ca in 2011, tot in 1 decembrie, vom reusi sa mobilizam mai mult de cateva zeci de bloggeri prin interogatia Sunt mandru ca sunt roman?

5 comentarii:

Lucretia spunea...

Daca nu stiai este foarte usor sa critici ceva decat sa pui osul, sa te implici ca sa ai satisfactia lucrului bine facut.

Nu-i baga in seama pe cei care te-au criticat si care niciodata nu te-au intrebat daca iti pot da o mana de ajutor!

achilianu spunea...

Daca m-as cobori la nivelul lor, as zice asa: Da-i dracu!
Dar, din fericire, nu ma cobor :D
sanatate...

Ciprian D. spunea...

@Lucretia
Putem vorbi de maturitatea unui blogger si de modul in care doreste sa spuna ceva atunci cand sustine sau critica o actiune.

Ciprian D. spunea...

@achilianu
Da, si asta :)

sibianca spunea...

v-am vazut pe centru cand ati impartit abtibildurile cu tricolorul. mi-a placut ideea voastra, felicitari.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur