Secret Santa Blogmeet 2010!

Secret Santa Blogmeet Sibiu este la a doua editie in blogosfera sibiana. Secret Santa este un joc foarte cunoscut in lume prin care cei implicați au astfel sansa de a primi si a darui un cadou surpriza. Conceptul de bază a jocului Secret Santa este simplu.

Toate numele bloggerilor participanti sunt plasate intr-un bol si amestecate, apoi fiecare persoana alege un nume din bol dar nu spune nimanui ce nume a ales. El/ea este acum responsabil/a pentru cumpararea unui cadou pentru persoana selectata.

Distractia consta in faptul ca trebuie pastrat secretul pana la urmatoarea intalnire, stabilita de comun acord, la care fiecare va primi si va oferi un cadou surpriza.

Pe ordinea de zi a blogmeetului mai sunt inscrise: evaluarea primului proiect derulat in data de 1 decembrie 2010 - Sunt mandru ca sunt roman, discutii pe marginea celui de-al doilea proiect Darul meu pentru Craciunul lor, discutii privind implementarea unor programe de voluntariat prin implicarea bloggerilor, discutii pe marginea intrarii in legalitate a O.N.B.R. (Organizatia Nationala a Bloggerilor din Romania) precum si alte discutii ce prezinta un real interes in blogosfera sibiana si nu numai.

Va asteptam in aceasta seara in Supporter Pub - B-dul Victoriei - la ora 19:00!

5 comentarii:

Carmen spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ciprian D. spunea...

@Carmen
Maine seara trebuie sa fim la primarie, asadar va asteptam cu drag! :)

Carmen spunea...

pai mi-am dat seama, de aceea am sters comentariul, dar nici asa nu ajungem, nici eu si nici Luci

Geocer spunea...

Deci, deocamdata ONBR functioneaza in ilegalitate? Waw! La fel ca PCR-ul pe vremea regimului burghezo-mosieresc.

Ciprian D. spunea...

La fel de sincer ca intotdeauna :D

O.N.B.R. nu functioneaza in ilegalitate. Prin proiectele pe care incearcam sa le implementam vrem sa schimbam prin puterea exemplului inclusiv prejudecata conform careia romanul se asociaza doar cu scopul de a-si insusi ilicit una sau alta.

Monser, pana ai zice La Multi Ani 2011 sunt gata si actele si apoi sa vezi ce filiala isi trage O.N.B.R.ul la Pitesti :)
Contam pe tine!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur