Embargoul, benzina si romanii!

S-a scumpit benzina, suntem romani, ce urmeaza? Embargoul fireste...duh!
Pe melodia de la Vama Veche "Hai sa emigram in America!" am putea compune si niste versuri "Hai sa protestam in Romania!". Am putea sa renuntam la joburile noastre, la vietile noastre, am putea sa renuntam pana si la noi si sa facem ceva intrucat ne-a ajuns cutitul la os. Ok, a trecut de os.
E democratie monser si nu mai stiu pe ce blog am gasit o definitie infantila a democratiei, prost perceputa de toti cretinoizii: Mă cert, dacă vreau eu mă cert cu oricine, că de aia s-a murit la revoluţie, să mă pot eu certa.

Inca de ieri vuieste netul cu indemne la marele protest (17,18 SI 19 IANUARIE 2011 SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE!!) impotriva cui? A benzinarilor!
Fir-ar ei ai dracu, bine ca i-am identificat la țanc si ne-am decis sa luam atitudine, ca ei sunt responsabili pentru tot neajunsul si negrul de sub unghie. La naiba cu naivii care pun asta pe seama proastei guvernari...

Nu stiu ce ati facut voi, pentru care am tot respectul in virtutea faptului ca va apreciez ca pe autentici oameni de caracter, insa eu cand am constatat ca merg sa alimentez din benzinarie la fel de des cat merg la serviciu am decis sa-mi abandonez bolidul in parcare. Fireste, inainte de asta am avut o discutie serioasa in care mi-a reprosat o gramada de lucruri, adevarate, nu neg. Yap, mi-a reprosat ca nu-l mai bag in service si ca trancane, ca s-a bulit tablaria, ca ii repugna uleiul de acum doi ani, si pupaza peste colac in 15 vrea un RCA nou, nu inainte sa-mi reaminteasca faptul ca peste cateva luni expira si V.T.ul.


Mi-e lehamite sa argumentez ca boicotul asta nu ar face decat sa adune intr-o turma fara nicio ratiune. In plus, daca as incerca sa schitez vreun argument consider ca v-as sfida inteligenta, insa totusi ma intreb cat de naiv, sa nu zic stupid, trebuie sa fie cineva incat sa creada ca pretul benzinei a crescut, si va mai creste, datorita benzinarilor?

7 comentarii:

Anonim spunea...

Din pacate tu esti cam stupid, Gigele !
E adevarat ca si accizele sunt foarte mari, dar si marja de profit a companiilor este URIASA ! Nu are rost sa intru in detalii , ca vad ca nu prea o ai cu logica sau cu matematica ...

Ciprian D. spunea...

Este adevarat, stau foarte prost cu matematica; pana acum nu am reusit sa tin o evidenta a cretinoizilor si doboitocilor. As ramane recunoscator daca i-ai contoriza matale, parol.
In legatura cu logica, incearca sa faci uz de ea, esti invitatul meu sa abuzezi de ea, ba chiar te asigur ca nu se supara nimeni daca iti bagi p$£@-n ea logica, nu ai realizat pana acum ca iti joaca feste?
No acu, sa nu mori si prost si anonim, incearca sa faci conexiuni intre benzinarii cu profitul lor, romanii muritori de foame si jocurile politice care favorizeaza starea de fapt in speta. Vei avea o revelatie.

laurentziu.2008@yahoo.com spunea...

mai bine se duceau 10 inşi , alimentau cu câte 5 lei şi se duceau cu 500 ron să achite , bineînţeles că nu aveau să le dea rest ...

Anonim spunea...

am intrebat si pe forum si intreb si aici la gigel pe forum: care este scopul acestor proteste in conditile in care protestul nu afecteaza pe cei direct raspunzatori? Sa fim seriosi... .

Gas

Anonim spunea...

P.S. Comentariul primului anonim nu-mi apartine, asta ca sa nu se interpreteze, imi este doar lene sa ma loghez :D

Gas

Ciprian D. spunea...

De acord cu tine Gas. Am vazut ca e altcineva, dupa IP. ;)

Ciprian D. spunea...

@ laurentziu.2008
Cine stie cum era mai bine. Mergem inainte, ca inainte era mai bine ;)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur