Epica in “Design Your Universe” Tour - la Bucuresti

Epica va veni in Romania si va sustine un concert de promovare a ultimului album “Design Your Universe” la - Silver Church Club - Bucuresti, in 29 martie 2011.

Despre Epica v-am mai povestit de-a lungul timpului asa ca acum nu va voi spune nimic nou despre ei, insa va pot spune cate ceva despre noul album Epica intrucat i-am vazut acum trei luni in Szene - Viena.
Tema albumului Design Your Universe este aceea ca noi cream lumea din jurul nostru! Putem crea sau cel putin putem influenta prin gandurile noastre; nimic inedit, insa sunt fascinante versurile prin care transmit acest mesaj.
Asadar totul se schimba pentru noi, intreaga viziune asupra lumii noastre se prabuseste odata ce in mod constient sustinem aceste fapte si le integram in viata noastra.

Muzica si versurile acestui album sunt compuse de Mark Jensen (fondatorul trupei) si Simone Simons si reprezinta cel mai bun, greu, matur, versatil si imnic album de pana acum. Distruge granite si taie respiratia, suna grozav, chiar e deosebit.
Merita sa ascultati Epica live in Bucuresti. Biletele, costa 60 de lei in luna ianuarie, 80 de lei in februarie si 95 de lei in martie si sunt disponibile in reteaua librariilor Carturesti si a magazinelor Diverta, dar si online pe shop.artmania.ro. si myticket.ro.

3 comentarii:

Anonim spunea...

stiu ca vor canta in principiu de pe noul album, dar e vreo sansa sa includa si cateva mai vechi?

Ciprian D. spunea...

Cu siguranta, cel putin la Viena asa au facut :)

Anonim spunea...

stii si ce melodii? :D

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur