Mari reduceri de iarna!

S-a dat startul reducerilor de iarna de cateva zile motiv pentru care tentatia, de a scoate de la ciorap banii pe care i-ati pus deoparte dupa sarbatori, este uriasa.

Produsele alimentare si nealimentare, articole de imbracaminte si incaltaminte, confectii, tricotaje, marochinarie, toata gama produselor de iarna se vinde sub zodia reducerilor in toate magazinele care se respecta.
Este grozav sa iti cumperi cu numai 150 de lei un palton care costa peste 300 de lei pana acum doua saptamani, de pilda, profitand de promotii la House of Art.
Pulovere reduse la 20 de lei, fulare ce se vand pe pomana sau mocasini la o treime din pret, iata cateva exemple pe care le-am vazut dupa ce am dat o tura prin principalele magazine si hypermarketuri din Sibiu.

In aceasta perioada doar bani sa ai ca sa poti profita de cele mai mari reduceri de iarna, 2011.

8 comentarii:

Ada Angharad spunea...

Unde ia vazut tu, sweetie, reducerile alea? Ca doar nu la Carrefour unde niciun produs din cele "Ieftinite" nu erau ieftinite, Minunata consola de pe coperta nici nu venise iar geaca cu 18 lei costa de fapt, 45? Saavem pardon, dar un 2-3 lei NU e ieftinire. Noi nu stim sa ieftinim. Mai degraba le timen sa se strice sau sa tina bani fixati in depozit decat sa vinden la
1/3 din pret. La Billa am vazut si acum, la inceput de fabruarie, biscuitei de Halloween cu lilieci. Da, tot la 8 lei cutia. Cine ii mai cumpara? Sau mosi de cioco...

Anonim spunea...

nu ti-ai dori o consola de aceea dream credema :) din 10 vandute 3 au venit inapoi.

Gas

Monica spunea...

Duuude, wtf's wrong with you?!

alexdana spunea...

Am vazut eu reduceri la haine, de exemplu. Insa problema este ca trebuie sa cauti intens ceva care sa se potriveasca gusturilor fiecaruia. Daca e ceva pe placul tau e purtat sau pare a fi purtat. Asa ca ajung la concluzia ca e mai ok sa merg la second-hand caci n-ari mare diferenta.

Ciprian D. spunea...

@dreamwind55
Acum si tu, ieftinire nu-i mocca dar ce fain ar fi...

Ciprian D. spunea...

@Gas
Pfiu....bine ca stim! :) Danke!

Ciprian D. spunea...

@Monica
I don`t know but somebody/some buddy stooopppp meeee :)))

Ciprian D. spunea...

@alexdana
Daca nu cauti...nu gasesti, dreptate mare ai ;) Cert e ca eu am sesizat asa un iz de reduceri...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur