Mircea Badea - lacheu, ciripitor, etc.

De-a lungul timpului (wow...suna ca un inceput de poveste contemporana!) l-am vazut pe Mircea Badea in multe ipostaze; preferata mea va ramane, indubitabil, aceea de chicken, adica autentica gaina.

Nu m-am uitat in gura presei sa ma edific, apropo de competitia lui Mircea Badea cu Serban Huidu, cat de mult s-a bucurat ca carcotasul a facut flick flacuri in Austria si-a aterizat in cap, sau cat de afectat a fost din aceasta cauza si ca i-a parut rau.

Vorba oricarui american citizen I don`t give a shit on that!

Una peste alta, ca la inceput de fiecare an cand fiecare dintre noi are tendinta macar sa faca o succinta evaluare plecand de la cea personala, mai departe, pana la cea a societatii mirifice in care ne balacarim, am ajuns si eu la Mircea Badea, acest etalon al intelighentiei jurnalistice din Romania si...stupoare! Am ramas cu un gust amar in gura datorita surogatului de profesionalism cu care ne-a incantat (si) pe tot parcursul anului 2010 in care ratingul a adus (atat) in gura presei (cat) si pe blogul personal doar subiecte din care a iesit ceva. Orice mai mult de-un herpes!

8 comentarii:

vasiauvi spunea...

Mircea Badea nu are nicio legatura cu jurnalistica. Doar prin faptul ca citeste niste fituici (toate ziarele din Romania sunt fituici) nu-l face ziarist. Ca orice om te televiziune din Romania el face ceea ce atrage public adica se maimutzareste, face scandal, intra in conflicte. Asta atrage publicul cu IQ subunitar! Ceea ce nu inteleg, si o mai repet, cum naiba sunt atatia care-l urmaresc, il admira, in aceeasi categorie a ridicolului intra si Ciutacu.

Fratilor! Nu-i mai urmariti pe astia pe twitter, blog, TV... si nu numai pe astia ci pe toti care stiti ca sunt pupincuristi!

Ciprian D. spunea...

Legatura lui Mircea Badea cu jurnalistica este Antena 3 si trustul Impact, din pacate.

Faptul ca ii place sa nu se considere jurnalist nu denota ca este inginer. Chiar nu e posibil sa lucrezi la NASA si sa sustii ca esti chiflar in gara :))

Total de acord cu targetul emisiunilor de tipul celor realizate de Badea si Ciutacu, insa hei...we really aren`t a nation of intelligent people, we are .... and that's all! unfortunately! :(

Acum, ce este ciudat. Ce face diferenta dintre Badea si un blogger. Dezinvoltura!
Mircea Badea ca si formator de opinie este urmarit de, sa zicem, un milion de oameni zilnic. In aceste conditii omul asta nu da un cacat pe nici unul dintre unicii astia care ii fac audienta in gura presei ori pe blog. On the other hand, ce mai avem noi aici? Un blogger, sa zicem unul de succes: zoso. Zoso sa zicem ca in una din cele mai bune zile are..cat? cinci mii? zece mii de unici pe zi? Ei bine bloggerul nostru e cu gandul numai la acestii unici, se gandeste la ei sa scrie, cand scrie, ce scrie, de ce scrie cu o teama sa nu pocneasca cineva din degete si sa dispara totul, toti unicii. Caci daca aia cinci mii pleaca de unde dracu sa mai scoata alti cinci mii care ii asigura pita lui cea de toate zilele? :D
That, well that is weird! :)

Laurentiu spunea...

Mircica e un mascarici care se bucura de orice rau ca n-are legatura cu persoana sa exact cum ati spus si voi de dragul rattingului. Daca n-ar fi atatia prosti sa-l urmareasca cu gura deschisa...

Ciprian D. spunea...

@zoso
Daca te referi la nr de unici pe care ii ai zilnic promit sa ma documentez insa nu din 3 surse :) doar nu-s jurnalist decat cu numele.
Acum sincer, nu-mi spune ca ti s-ar rupe daca de maine ai avea cu 5.000 sau mai rau cu 10.000 unici pe zi. :) Chiar presupunand ca you have balls tot ti s-ar diminua veniturile chiar daca ti se rupe. :)
Cam asta era si ideea;)
Anyway ma voi documenta si apoi iti voi spune ce gust are ceea ce tu numesti rahat. :)

Ciprian D. spunea...

Esti naiv daca nu te impiedici de profesionisti si specialisti la tot pasul...dar hei, tu esti profesionistul, ce stiu eu.
Chiar nu inteleg de ce te-ai suparat; am spus doar ca Badea, asa cum e el, o are mai mare ca tine. Audienta, sper ca nu ai inteles gresit :)
apoi daca si pentru asta trebuie documentare...

Ciprian D. spunea...

Oh...inteleg, tu te gandesti la plantuta din gradina cand postezi pe blog :)

Daca eu sunt retard, lol - numai medicament nu pot fi, tu esti geniu, dar hai ca iti dedic o postare, sunt marinimos astazi :)

Elena Toma spunea...

Asta numiti voi, elita bloggerilor, schimb de pareri la un nivel intelectual superior lui Badea? Gata, m-am hotarat, definitiv si irevocabil, nu vreau egalitate cu barbatii, raman la cratita si la copil!!!!!

Anonim spunea...

Ei, iata ca aproape a mai trecut un an de la comentariile voastre si Mircea e tot in top, recunosc faptul ca ma numar si eu printre prostii care il urmaresc frecvent. Deh, ce sa facem, incercam sa echilibram balanta cu geniile care asculta elucubratiile Turcescului sau ale micii javre Cristoiu... trebuie sa traim cu totii, nu pot fi numai inteligenti pe lume, ca n-ar mai avea cu cine sa se compare... nu? :))

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur