Sexul oral si fumatul dauneaza grav sanatatii!

Specialistii, adica un fel de deontologi mai de rasa, au ajuns la concluzia ca sexul oral a depasit fumatul in clasamentul celor mai ai naibii factori de risc. Sexul oral este periculos, doeoarece poate fi o cauza a cancerului orofaringian.
On the other hand, sexul oral reprezinta practica sexuala cea mai frecventa in randul tinerilor. Deh, avatarurile comoditatii...

Dupa ce am citit prestigioasele studii conform carora cancerul orofaringian este in stransa legatura cu sexul oral nu m-am putut abtine si m-am intrebat: ce a fost prima data, sexul sau cancerul? Indubitabil raspunsul corect la aceasta necunoscuta nu poate fi decat, ati ghicit, femeia!

Succint, cancerul orofaringian care era cauzat pana odinioara de asocierea fumatului si consumului excesiv de alcool, mai nou, datorita schimbarii profilului patologic este mai frecvent cauzat de sexul oral. Curiosii gasesc detalii facand research pe google dupa virusuri HPV.

Ce am invatat din aceasta postare copii? Si anume ca practicile sexuale bucogenitale trebuie sa fie incluse in randul factorilor de risc oficial recunoscuti si in mesajele tiparite de preventie a bolilor precum cancerul bucofaringian.
Altfel spus, specialistii ne avertizeaza ca o (m)UE, de cateva ori pe zi, dauneaza grav sanatatii! Cat? Cat de tare e rahatul asta?

8 comentarii:

Malpraxis spunea...

Bullshit!! Asta e buna pentru aia de la Vatican :))

Anonim spunea...

Ahhh , mi-am pierdut comentariul inteligent pe undeva pe la răspunsul corect ... Şi uite-asa mai învăţăm câte ceva , chiar de nu ştim cât de tare e rahatul ( scuzaţi plagiatul )! Glumesc şi zâmbesc ! O zi frumoasă !

Joker spunea...

Felicitari.
:))
Minunata structura si miezul.
:))

Ciprian D. spunea...

@Malpraxis
Ai naibii deontologi, maine poimaine ne vor spune ca orice gen de sex e contagios si cancerigen... :))

Ciprian D. spunea...

@Maybe Destiny
Ziua a fost frumoasa, danke, insa n-am avut timp sa meditez sa ma edific si sa va edific in legatura cu nebuloasa din deznodamant. :D

Mai asteptam variante oricum...

Ciprian D. spunea...

@Joker
Avid dupa felicitari, danke. Indeed :)

Malpraxis spunea...

@Ciprian Pai ce nu e?? =)) =))

Ada Angharad spunea...

Si uite asa, devine imperativ ca si baieteii sa se vaccineze...eventual la scoala, ca cineva mai are nevoiue de un comision.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur