Am terminat-o cu PRIETENII!

In sfarsit o pot spune usurat: am cam terminat-o cu Prietenii! Dupa aproximativ trei luni in care am ras, m-am plictisit sau am adormit vizionand episod dupa episod din cele zece serii ale serialului Friends, am ajuns sa fac analogie intre momente din cotidian si intamplari (ne)amuzante din viata caraghioselor personaje.
Cert, dupa aceasta experienta, este faptul ca in fiecare gasca exista un Joey, un Chandler, un Ross, o Monica, o Rachel sau o Phoebe. Probabil aceasta este si ratiunea pentru care serialul a avut un succes atat de grandios, de altfel precum orice serial despre nimic.

Daca va intrebati cu care dintre prietenii din Friends ma identific cel mai mult, am certitudinea ca, in virtutea faptului ca majoritatea cam stiti ce-mi poate capul dupa aproape trei ani de blogging, (nu) veti fi rezervati in a o spune cu voce tare. :)

7 comentarii:

Andy spunea...

Cred ca ti-ar place si Californication ;) sunt 4 sezoane a cate 12 - 13 seriale! e musai sa-l vezi !!

Petra spunea...

Eu am patit acelasi lucru cu Seinfeld...cand am terminat eram supra saturata!

Ada Angharad spunea...

De unele seriale se trage prea mult. Cate bancuri sa mai scoti in 11 sezoane?

Ciprian D. spunea...

@Andy
Ma voi transforma intr-un devorator de seriale :))

Ciprian D. spunea...

@ Petra
Alt exemplu, super bun, ii am in vedere ca i-am vazut pe sarite!

Ciprian D. spunea...

@Ada Angharad
True!

Antonia spunea...

buna, numele meu este Antonia.am vazut ca pe blogul tau se discuta o gramada de subiecte interesante si vroiam sa dezbat si eu ceva aici, poate ma ajutati cu cateva idei si sfaturi.am fost batuta de catre prietenul iubitului meu.am depus plangere impotriva lui, certificat medico legal, etc.idee este urmatoarea:el este cadru militar,daca stiti spuneti-mi cum il pot face sa ii fie afectat locul de munca, pt ca mi-a precizat cineva ca exista si o asemenea procedura pt ca un cadru militar nu are voie sa fie violent in viata privata.ms si astept parerile voastre.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur