CONCURS - VIP - Va scot in club, CULTURAlizatilor!

Iata inca o dovada ca cele mai faine evenimente se petrec in mirifica noastra citadela: J & B, considerat whisky-ul celor mai reusite party-uri neconventionale, aflat in turneu national care include 6 orase din tara, se opreste sambata 26 martie la Sibiu. (orasele nominalizate in turneul J & B le gasiti pe site-ul campaniei feelthebeat)
Incepand cu orele 23:00, in Liquid Club,
J & B va antrena o atmosfera plina de BEAT-uri surprinzatoare, lumini si outfit-uri originale, sub sloganul "Let`s start the party, let`s find the BEAT!".

Nu am idee cat de atractiv suna pentru voi party-ul care se anunta, promitator a fi event-clubbing-ul anului 2011 in Sibiu si nu numai, insa pe mine m-a determinat sa imi caut in dulap hainele de clubbing.
Nu o sa va vina sa credeti, insa (nu) le-am gasit!
Acum, daca suna cel putin la fel de atractiv si pentru voi si nu ati rezistat tentatiei de a va cauta țoalele de clubbing in dulap, ba mai mult va ard talpile sa simtiti ritmurile antrenante si BEAT-urile surprinzatoare din Liquid Club, am o surpriza pentru voi: va scot in club, CULTURAlizatilor!

Prin urmare, pentru a castiga o invitatie VIP pentru doua persoane, in compania subsemnatului, la petrecerea J&B de sambata 26 martie, care include accesul la zona VIP - special amenajata in club - iar consumatia va fi gratuita, trebuie sa imi spuneti intr-un comentariu ce țoalele de clubbing (nu) aveti in dulap.
Simplu ca buna ziua!

(nu) In ultimul rand, castigatorul/castigatoarea concursului care consta intr-o invitatie VIP pentru doua persoane, in compania subsemnatului, la petrecerea J&B de sambata 26 martie, ora 23:00, care include accesul la zona VIP - special amenajata in club - iar consumatia va fi gratuita, va fi desemnat/a vineri 25 martie, orele 22:00!


UPDATE: castigatorul concursului care consta intr-o invitatie VIP pentru doua persoane, in compania subsemnatului, la petrecerea J&B - The Ultimate Party Whisky din Liquid Club de sambata 26 martie, ora 23:00, care include accesul la zona VIP - special amenajata in club - iar consumatia va fi gratuita, este -conform Random.org - nr. 12 - liviu

25 comentarii:

Alexandra Cel Mare - Irimie spunea...

Aceast concurs ridica cateva provocari, din punctul meu de vedere. De ce? Simplu.. cu plamanii oxigenati (coreland cu precedentul concurs, "RESPIRA teatru"), dar si o butelie de oxigen (asa, ca sa fiu sigura)as putea sa-mi petrec o seara "inflacarata" intr-un club din Sibiu si mai mult, pentru a castiga (sau nu), sa-mi cotrobai prin dulap, in speranta ca voi gasi haine adecvate locatiei. Dificil! Sa va explic de ce: Fuste scurte, in trend prin cluburi (cu cat mai scurte, cu atat mai bine), nu-si duc traiul in dressing-ul meu (le prefer pe cele putin deasupra genunchiului, deoarece prefer ca oamenii din jurul meu sa se concentreze pe ceea ce spun). Bluze decoltate, stralucitoare sau mai stiu eu cum, din nou, cam scumpe la vedere (acum, asa, intre noi fie vorba, nici mama natura nu m-a dotat suficient incat sa am ce scoate la inaintare, nu ca m-ar deranja, din contra, mi se pare ca sunt mai echilibrata fizic asa. Insa, daca tot vreau sa fiu in centrul atentiei, gasesc modalitati mai putin ostentative decat aceasta!).La capitolul rochii... din pacate, rochiile mele sunt mai mult pentru teatru, receptii, intalniri de afaceri, evenimente culturare, decat seri in club (deci, mai taiem ceva de pe lista) Ah, sa nu uit, pantofi cu toc; DA, exista! (finally ceva care sa fie cat de cat din peisaj)Imi plac si ma caracterizeaza (acum, depinde si de eveniment). Lasand la o parte dulapul marca clubbing, mi se pare ca tot mai multe tinere din ziua de astazi (si o spun cu parere de rau) considera ca pentru a avea succes, in viata, conteaza foarte mult cat de mult esti dispusa sa "areti", fizic. Din pacate, prea putine considera intelectul un atu in lumea in care traim. Asta si pentru ca, in presa, la TV, oriunde te utiti, se promoveaza o anumita imagine, accesibila multora dintre ele. Dar sa nu lungesc pentru ca iar ma trezesc ca ocup prea mult spatiu :D Revenind la subiect, daca va fi, prin intamplare, sa castig cele doua invitatii, cu toate lipsurile dressing-ului meu, m-as afisa intr-o pereche de blugi (skinny jeans to be more precise), pantofi cu toc si o bluza in care sa ma simt si eu confortabil (altfel m-as stresa toata noaptea). Si garantat, in marea de d-soare "expuse" la soare, as atrage atentia si as fi si in largul meu! (ceea ce conteaza cel mai mult, in opinia mea) Succes tuturor! :)

julie spunea...

mi se pare mie sau seamana cu "degeneratilor, va duc la tatru" a lui Brylu?

Ciprian D. spunea...

Nu-i asa ca e tare si genial jocul de cuvinte? :)))

Mie nu mi se pare ca seamana, dear, aici e alta mancare de peste, respectiv de o invitatie in Liquid pt 2 persoane - consumatie mocca ;))

pink_girl88@yahoo.com spunea...

sper ka voi cashtiga ca sunt abonata in klub liquid . cum alegi cashtigatoarea?

Flaviutza spunea...

Daca nu castig invitatia la teatru macar alternativa e sa merg in club. Chiar e pe bune chestia cu consumatia moka?

Andre11v spunea...

la chef m aș băga și eu că sâmbătă oricum ieșeam într-un club.

Dana A. spunea...

Îti urmăresc de ceva timp blogul și cred că faci o treabă bună. Cred că ești un exemplu pentru mulți blogeri și nu mă refer la cei care pun poze de HI5 ci la cei care cred că spun sau fac ceva pentru cei din jur.
Te felicit pentru inițiativele de a scoate din spatele calculatorului tinerii la teatru sau in club.

kiss_3l3na spunea...

deci am numai haine de clubing asa ca sunt in avantaj si ar trebui sa conteze.

Ciprian D. spunea...

@Alexandra Cel Mare - Irimie
Cred ca aia e tinuta ideala, suna tentant, probabil ca asta o sa port si eu :)))))

Ciprian D. spunea...

@ pink_girl88
Persoana care va castiga invitatia va fi aleasa cu Random.
Chiar exista abonament? :D

Ciprian D. spunea...

@Flaviutza
Poate ai noroc sa le castigi pe amandoua? :) Iti urez multa bafta!

Ciprian D. spunea...

@Andre11v
La placinte inainte, huh? :P

Ciprian D. spunea...

@Dana A.
Multumesc mult pentru aprecieri si felicitari, e foarte dragut ce spui.

Imi place sa cred ca fiecare dintre noi incearca sa faca ceva pentru ceilalti. Probabil unii nu reusesc :)

Catalina Calarasu spunea...

ori la bal ori la spital. vreau in club. dau o bere daca castig

Ada Angharad spunea...

Mda... haine de clubbing nu prea am. Cred ca imbatranesc.

Anonim spunea...

Invitatii intro alimentara nu dai? Ceva bonuri de masa, nimic?
Stii de gluma nu?
rares_sarac90

ana kiss girl spunea...

Interesant party si concurs! As merge!

Paula spunea...

pe ultima sută de metri ma inscriu si eu ca am cu ce :*) haine de club

liviu spunea...

EU mă înscriu pe ultimii metri.
Poate o fi cu noroc

liviu spunea...

EU mă înscriu pe ultimii metri.
Poate o fi cu noroc

liviu spunea...

EU mă înscriu pe ultimii metri.
Poate o fi cu noroc

Ciprian D. spunea...

Acestea fiind spuse pana la orele 22:00, cum ne-a fost vorba, concursul s-a incheiat.

S-au inscris in concurs:

1.Alexandra Cel Mare - Irimie
2.julie
3.pink_girl88
4.Flaviutza
5.Andre11v
6.Dana A.
7.kiss_3l3na
8.Catalina Calarasu
9.rares_sarac90
10.ana kiss girl
11.Paula
12.liviu

In cateva minute voi anunta persoana care va castiga invitatia de doua persoane si va merge maine seara in Liquid Club la J&B - The Ultimate Party Whisky, alaturi de subsemnatul.

Bafta tuturor!

Ciprian D. spunea...

UPDATE: castigatorul concursului care consta intr-o invitatie VIP pentru doua persoane, in compania subsemnatului, la petrecerea J&B - The Ultimate Party Whisky din Liquid Club de sambata 26 martie, ora 23:00, care include accesul la zona VIP - special amenajata in club - iar consumatia va fi gratuita, este -conform Random.org - nr. 12 - liviu

liviu spunea...

M U L Ţ U M E S C

Ciprian D. spunea...

@liviu
no problem, domne!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur