Cum ne imbracam in primavara 2011?

Este prematur sa vorbim de primavara, cu toate ca astazi este 1 martie, insa putem vorbi despre tendintele primaverii 2011 in materie de fashion si sa ne facem o idee despre ce ar trebui sa imbracam ca sa fim in trend.

Ei bine, cei care chiar se pricep la moda, la vestimentatie si culori, considera ca primavara 2011 asorteaza paleta de culori bogata, specifica, cu electricitatea combinatiilor de texturi, destul de avangardiste. Ca sa inteleaga orice pitipoanca, jeansii vor putea fi purtati cu bluzite de matase si dantela pentru a fi considerate sexy, insa pentru a putea fi considerate cele mai sexy trebuie ca jeansii sa fie asortati cu articolele vestimentare transparente sau cele crosetate (cu ochiuri mari zic eu).

Nici macar nu a inceput primavara si de mai bine de doua saptamani am vazut prin citadela ca se poarta trench-ul in veselie. Asta denota nu numai ca sibiencele sunt in pas cu moda, ba chiar o anticipeaza. Asadar trench-urile la un rand sau doua randuri de nasturi cu guler evident, ascutit sau rotund, cu buzunare si epoleti, cambrate sau purtate cu cordon nu fac decat sa scoata in evidenta o silueta frumoasa, acolo unde e cazul.

La fel de purtate vor fi in aceasta primavara si sacourile chic si casual detronandu-le pe cele clasice, office style.
Habar n-am de unde ideea asta de masculinizare a vestimentatiei feminine insa un lucru este cert: dupa jeansii boyfriend sunt in trend sacourile in stil masculin, militaresc, incheiate cu un singur masture si cu eventuali epoleti.

Daca ne referim la ce culori vor avea articolele de vestimentatie cu care ne imbracam in primavara 2011 eu as merge pe cele tari, albastru in mod deosebit, insa rosu si verde sunt la fel de reprezentative.

6 comentarii:

Malpraxis spunea...

Cel mai bine ne imbracam cum simtim si cum ne place. Nu trebuie sa fie la moda, trebuie doar sa fie ceva ce ne reprezinta...

Anonim spunea...

Gigele, de cand te citesc m-am obisnuit cu posturile tale in care te pricepi la toate. Da de unde pasiunea asta pentru moda? La teorie te pricepi dar cred ca practica te uside si pi tine.

Ciprian D. spunea...

@ Malpraxis
De acord, o tinuta comoda, accesibila si caracteristica, reprezentativa personalitatii fiecaruia e mereu in voga!

Ciprian D. spunea...

@Anonim
Practica este dusmanul cel mai de temut pentru fiecare dintre noi :P
Pasiunea asta pentru moda isi are obarsiile in adolescenta cand vroiam sa devin designer si am studiat vreo sase ani cu ce, cum si de ce se imbraca si se dezbraca femeile :)))

ema spunea...

Asa e..fashion inseamna sa te simti bine in hainele care tie iti plac..dar de curand miam dat seama ca si casa mea are nevoie de "imbracaminte" si am dat de siteul http://www.artin.ro/perdele-c-442.html ..am gasit aici cele mai vioaie culori si cele mai frumoase arajamente si, dupa ce am cumparat cat mai multe obiecte, miam dat seama ce investitie super am facut:D sper ca va este de ajutor;)

Anonim spunea...

scuze de intreventie,apreciez initiativa subiectului,dar e destul de slabut articolul.
o documentare world wide te va ajuta foarte mult intra pe:
http://www.pantone.com/pages/Pantone/Pantone.aspx?pg=20752&ca=4
e siteul oficial al culorilor pentru fiecare an,majoritatea designerilor isi creaza colectiile tinand cont de cromatica propusa de pantone.com,asta pentru cei care tin cont de pasul modei. iar ca articole vestimentare pe care sa le porti tot acolo pe site gasesti schitele unor designeri renumiti care au propus si tinute in cromatica respectiva,si cam ce se dicteaza de acolo se cam poarta in anul respectiv...
nu o lua ca pe o critica de descurajare ci ca pe una de incurajare
mult succes in continuare


cu respect

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur