Jennifer Aniston socks!

Am ajuns la ultimele episoade din notoriul serial Friends si dintre toate penibilitatile mi-a retinut una atentia in mod deosebit: ciorapii murdari purtati de Jennifer Aniston.

Nu sunt un fan al incaltamintei sport asadar nici al sosetelor albe care, din punctul meu de vedere, se poarta in mod obligatoriu si in exclusivitate in tenisi sau ma rog tenisi updatati numiti adidasi.

Ei bine, Jennifer Aniston purta sosetele dupa bunul sau chef, episod dupa episod, in serialul Friends, atat de des incat am impresia -si dovada in printscreen- ca uneori uita sa le mai si schimbe, sau sa le spele naibii eventual.

Ma rog, probabil ca atunci cand esti vedeta (sau esti din carton si te porti ca o vedeta) nici nu mai trebuie sa te speli pe picioare caci, nu-i asa, toata lumea e la picioarele tale si te pupa in fund!

8 comentarii:

BMD spunea...

sa-l vezi pe lesinatul ala din Twilight care nu face dus cu saptamanile deoarece ii place mirosul "Natural"

Portalio spunea...

pacat ca se termina Friends, sunt un fanirait al lor.

Organizare evenimente spunea...

Hi, hi, hi, ce penibil arata!, nici macar in gluma nu trebuia sa filmeze asa...

Ada Angharad spunea...

Hai nu fi rau. Orice soseta, oricat de curata, dupa ce ai bagat-o in adidasi sau orice alti pantofi, o scoti murdara. Si apoi soestele ei nici nu suntra atractia filmului. Atractia filmului e capul ei gol.

Ciprian D. spunea...

@Molie pe creier
Nu se spune degeaba ca e mare gradina... :))

Ciprian D. spunea...

@Portalio
Nu sunt chiar fan dar e fain! :)

Ciprian D. spunea...

@Organizare evenimente
...si cand te gandesti ca la ultimele episoade castiga 1 mil de $ in timp ca o pereche de sosete costa 2$ cu indulgenta :)

Ciprian D. spunea...

@ Ada
E adevarat ca atractia consta in capul ei gol insa nu au ce cauta sosetele albe in altceva decat adidasi. Cum am spus, d.p.meu d.v. :P

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur