Nu mai beau niciodata!

Nu mai beau niciodata, numai beau sau nu, maibeau ...tot un drac!

Tot dracu stie cum am ajuns pe site-ul asta si ce m-a indemnat sa arunc un ochi dar mai ales sa mai si vorbesc despre el. Habar n-am, poate spaga pe care mi-au dat-o ca sa-i pomenesc intr-o postare sau poate prostia inghesuita in interfata site-ului respectiv. Sa ramana asta o nebuloasa!

"Site-ul acesta a fost creat pentru a face auzite toate vocile care au spus macar o data in viata “Nu mai beau niciodata!”. Suntem multi, suntem beti, suntem mahmuri, si vrem sa ne distram, dar sa si tinem minte. Numaibeauniciodata.com este locul unde salvam fiecare creatie nepretuita a creierului nostru mai mult sau mai putin intoxicat.
De acum nu trebuie sa te mai simti singur, toti facem “chestii” la bautura, si toti spunem nu mai beau niciodata!
PS:Prezentarea asta e scrisa la mahmureala… "

Muciosii astia nu glumesc si dincolo de patetica prezentare de mai sus uploadateaza clipuri, discutii de pe mess si etcetera, etcetera, toate cu acelasi scop suprem de a delecta orice vizitator cu tampenii facute sau scrise la bautura, mahmureala sau inventate pur si simplu, de dragul artei.

Una peste alta eu nu suport alcoolul si alcoolisti, betivii sau betiile, mahmurelile sau orice asemenea infantilisme si teribilisme ale generatiei Hi5 care ma determina sa ma intreb oripilat cum va arata societatea noastra, viciata inca din ziua de azi, peste 20 sau 30 de ani daca muciosii astia reprezinta viitorul!

4 comentarii:

Cisnadianu' Turmentat spunea...

Este oarecum ilar, ca tocmai eu sa comentez primul la aceasta postare anti-alcool si ironia sortii face ca sunt de acord cu cele scrise si iti spun sa stai linistit cale trece teribilismul de la sine sau odata cu cresterea accizelor la alcool :))))

Ciprian D. spunea...

Onorat de fiece data cand calci prin citadelasibiana :)
Hai sa vorbim de pahare caci nu-i asa tara arde si baba se coafeaza si sa vedem partea plina a paharului si in aceasta conjunctura :))
Daca nu va fi asa nu va fi vina noastra.

Iulian spunea...

Noi iti multumim pentru faptul ca ti-ai rapit din timp sa scrii un review despre site-ul nostru, fie el si negativ. Toate opiniile conteaza, si stim foarte bine sa respectam fiecare parere in parte.
Stim cu totii ca nu-i putem multumi sau amuza pe toti deodata, asta e clar, tocmai din acest motiv iti reamintim ca nu te obliga nimeni si nimic sa revii pe site-ul nostru, doar daca nu cumva, accidental, l-ai setat ca homepage.
Este un site de nisa, adresat unui public anume, din care se subintelege ca nu faci parte.
Am intra in polemici, incercand sa raspundem la intrebarea ta retorica referitoare la societatea noastra peste 20-30 de ani, dar nu cred ca are niciun sens, si cred ca avem cu totii lucruri mai bune de facut.

Iti urez mult succes, si sa auzim doar de bine, treji sau nu. :)

NuMaiBeauNiciodata spunea...

Va multumim pentru promovarea oferita,fie ea si negativa.Nu instigam la nimic,pur si simplu colectionam povestiri "studentesti".Daca dvs va este teama de noi ca suntem o generatie de nimic...va vom da un singur contra exemplu: bunul simt sau caracterul nostru de a nu intra in polemici nefolositoare cu dvs.Nu am fost deranjati de catre opinia dvs vis-a-vis de site-ul nostru ci de catalogarea pe care ne-ati facut-o in necunostinta de cauza.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur