Dilema: Zoso sau Romania?

Dupa ce am purtat pana la epuizare tenisii cei rosii astazi m-am aventurat la vanatoare de bascheti. Fireste ca nu rosii dupa ce opt din zece care ma vedeau incaltat cu tenisi rosii ma intrebau daca sunt ghei. Eh...daca a pupa in cur cate un sef inseamna a fi ghei...

Cat am alergat dupa bascheti nu m-am putut detasa de doua dintre cacaturile citite pe rosu, la semafoare: Romania a iesit din recesiune si Zoso sfatuieste provincialii, cu referire la bloggeri, sa scrie local dar sa gandeasca global!

Ma rog, daca Romania a iesit din recesiune e motiv de bucurie. Partiala! Acum daca am iesit din criza putem spera ca intr-un viitor, apropiat sau indepartat, sa iesim si din cacat, ca prea suntem pana-n gat.
In alta ordine de idei, ca tot vorbeam de cacat si starea de spirit de astazi este sa fiu sarcastic fara motiv, nu stiu ce m-a intristat mai tare: ca INS-ul ne sfideaza inteligenta sau ca Zoso nu prea are ce sa sfideze.

Cu INS-ul treaba e clara, oamenii aia sunt platiti sa manance cacat, insa nu mi-e clar daca postarea lui Zoso este reminiscenta vreunei revelatii avute in Sibiu, la Social Media Summit.

Din ciclu sa radem pana ne cacam pe noi, citire:
1."O problemă a bloggerilor de provincie, pe care o văd şi pe care ar trebui să o corecteze din mers, este că se ancorează foarte mult în comunitatea locală."
Anyway, postarea cu pricina ar trebui considerata un afront nemijlocit la adresa celulelor neuronale, insa stupoare, a fost primita ca un kind de gift! Am impresia ca nu se mai prea poarta coaiele decat cu ocazia zilelor marcate in calendar.

2. "Eşti din Sibiu? Scrie despre festivalul de teatru, despre autostradă, despre şoseaua de centură, despre pietonală, despre covrigii ăia naşpa de la ghereta de pe stânga, dar…

…scrie (şi) pentru mine, care sunt din alt oraş!"

Inainte de asta mai zicea ceva de zecile de mii de vizitatori, multi dar prosti, care din pacate nu prea inteleg o boaba din ce regurgiteaza dinozaurul:
N-ai de unde … se gandesc ca daca scriu despre orasul lor pierd mult trafic, dar defapt ar castiga mai mult decat si-ar imagina. Suntem cativa care tot incercam sa le explicam asta la ploiesteni, dar ei nu si nu ! :)"

Nu prea îmi place să scriu despre chestii care se întîmplă în Brașov pentru că deja sunt oameni care o fac mai bine ca mine, și nici nu vreau să devin un intermediar pentru aceeași informație. Brașovul e un oraș mic, și nu se va schimba treaba asta niciodată.
Dar ideea e foarte bună, recunosc că nu m-am gîndit niciodată la problema asta, și o să-mi caut postările mai vechi care se referă la ceva chestii locale să văd cum am scris.

Merci! Notat! Băgat la căpățînă :)"
"Jordan a scris pe
@George, @Dorin – mai cititi odata postul, cu atentie -cred ca ati inteles exact pe dos."

Ma rog, cert e ca m-am amuzat copios, mi-am luat bascheti verzi, insa sper sa am ocazia sa il intreb o data pe Zoso, sa aflu cum e sa fii mitic, sa scrii pentru oligofreni si sa fii citit de zeci de mii de cretinoizi.
Ca daca asta te face sa te simti mai mult decat dinozaur, zeu, cand voi fi mare vreau sa fiu Zoso!

5 comentarii:

Geocer spunea...

Mai intreb odata: Zoso asta inca mai exista?

Ciprian D. spunea...

Nu stiu dar a fost la Sibiu si a dat blogosfera sibiana cu gaibaracele in sus :))))

Din fericire eu am fost retinut si fac parte, astfel, din sleahta celor neiluminati de Zoso.

Shit, si ce ocazie am avut.... :(((

Malpraxis spunea...

Zoso e un imbecil!! La fel si prietenii lui Arhi, Piticu si VisUrat+Denusica. De fapt Zoso e Un imbecil care a cazut in prapastie :))

Ciprian D. spunea...

Mno amu ti-ai facut o suma de prieteni :)

Ada Angharad spunea...

Mai, eu nu am inteles ce vrea. Am voie pe blogul personal sa scriu despre pisica mea personala de sub ciresul meu personal sau trebuie sa scriu doar asa... in mare generalitati despre soarta piscilor in urbea Sibiului? Trebuie sa ma transform in site turistic pentru provinicie? O gazeta culturala? Sa fie scopul unui blog diseminarea de info si promouri? Grele, da poate imi da Zoso o lista cu ce sa scriu si eu..
BTW...de ce mi-ar pasa?

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur