A fi sau a nu fi...invitat la Social Media Summit Sibiu?

Este vorba de Social Media Summit Sibiu la care am primit sau nu am primit invitatie. Aceasta e intrebarea!

In primul rand gasesc extrem de oportun summitul media care va avea loc in Sibiu motiv pentru care imi indrept laudele, pentru interes, spre revista Biz.

In al doilea rand, cu oarecare oripilare constat inca o data faptul ca responsabilul de PR al Zelist-ului are grave probleme in ceea ce priveste comunicarea.
Sincer, dupa ce de curand am primit newsletter-uri sub forma de spam - My name is Zelist! I`m a spamer! - acum primesc alt newsletter, in email, cu subiectul "Retrospectiva blogosferei + Invitatie Social Media Summit Sibiu", pentru ca in bottom sa fiu invitat sa ma inscriu la acelasi eveniment.
Sa fim intelesi: newsletterul este o invitatie la eveniment, ca asa reiese din subiectul emailului primit, sau este o invitatie sa ma inscriu...pentru o invitatie?
How fucked up is this? :)

Anyway, i-am rugat respectuos sa analizeze posibilitatea de a ma acredita, ca blogger sau jurnalist, la Social Media Summit Sibiu, intrucat, dincolo de probleme de comunicare ale Zelistului, evenimentul merita atentia comunitatii, respectiv blogosferei, sibiene.

2 comentarii:

Copila blonda spunea...

Scrie-le tu si cere o invitate. Inscrierile sunt gratuite, deci nu ar fi nici o problema.Nu ai nevoie de acreditare, ci doar sa stie oamenii ca vii.

Ciprian D. spunea...

Danke, le-am scris "o invitatie" in care am solicitat sa ma invite...si m-au invitat :)) sper doar sa pot ajunge.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur