Voi sunteti forta!

....acestea au fost cuvintele domnului Constantin Chiriac, director al Teatrului "Radu Stanca" din Sibiu si al Festivalului International de Teatru de la Sibiu, in fata faptului implinit, o inedita surpriza pentru majoratul FITS-ului: un tort imens dar mai ales delicios.

Voluntarii Festivalului International de Teatru de la Sibiu i-au cantat aseara La Multi Ani FITS-ului si au pregatit special pentru a 18 a aniversare un tort imens.
Sampania a lipsit insa a fost substituita cu bere, la un pret supeerrr atragator, buna dar mai ales muullltaaaa (combinatia de tort cu bere mi-a cam dat de furca! :)))
Daca la conferintele de presa, sau la alte alocutiuni, domnul Constantin Chiriac vorbeste prea putin, adica aproape deloc, despre eforturile voluntarilor implicati in festival, aseara a facut-o in prezenta tuturor, la Clubul Festivalului, din toata inima: Voi sunteti forta! Fara voi (voluntarii) ne-ar fi imposibil!

1 comentarii:

Anonim spunea...

buna m-am mutat la o noua casa si te invit sa-ti lasi amprenta pe:
http://www.pegas-motorizat.com/
te rog, daca ai vrea sa schimbi si in lista:)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur