Cinemateca TIFF: Whisky, la Humanitas!

Viaţa lui Jacobo este micuţa sa fabrică de ciorapi. Majoritatea timpului şi-o petrece bodogănind tot felul de ordine umilei şi loialei sale asistente, Marta. Relaţia lor nu depăşeşte niciodată limitele unei munci eficiente şi fără cuvinte, cot la cot.


Rutina zilnică a lui Jacobo este ameninţată de o vizită neaşteptată a fratelui său înstrăinat, Herman, care trăise mult timp în străinătate. Surprinzător, Jacobo îi cere Martei să se dea drept soţia lui pe perioada şederii fratelui său. Marta acceptă şi cei trei, aproape străini, încearcă să depăşească situaţia jenantă.

Iubitor de distracţie, Herman propune o excursie la mare pentru ciudatul trio. În ciuda personalităţii lor rezervate, Marta şi Jacobo sfârşesc prin a descoperi unul celuilalt lucruri pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată. E timpul ca ei să pozeze, să zică „whisky” si să zâmbească. 

Whisky, un film plin de zambete si de speranta in regia Juan Pablo Rebella şi Pablo Stoll; o comedie tragica, premiata la Festivalul de Film de la Cannes din 2004, in aceasta seara in cadrul cinematecii TIFF, incepand cu orele 20, la Libraria Humanitas.

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur