La munte sau la mare, un picnic iLUX


De cand a inceput soarele sa ne gadile cu razele lui, mi-am aruncat ochii pe muntisorii din zare si le-am pus gand bun, sa le calc crestele, cu scopul vadit de a-mi oxigena creierul. Aceiasi vreme imbietoare i-a scos pe multi din case, caci nu-i asa, parca nimic nu se compara cu un popas in natura. La picnic!

Au apus de mult acele vremuri desuete, dupa caracter, in care tot romanul iesea la sfarsit de saptamana la iarba verde sa sfaraie gratarele asortate cu mititei varati pe gat cu petul de bere de doi lei.
Au apus si vremurile in care iesitul la firul ierbii era definit drept un peisaj jalnic, impodobit cu pet-uri, pungi, hartii, sticle, pahare si alte gunoaie, claie peste gramada.
In schimb, iata-ne intinzand frumos o patura, traind in armonie cu natura si toate bogatiile de care ne bucuram, capabili sa ne strangem resturile dupa ce servim o gustare la iarba verde.

Asadar, am sa iesim la picnic! Pentru aceasta, asa cum nu poti merge sa schiezi fara schiuri sau sa joci fotbal fara minge, am aruncat un ochi pe net pentru a-mi cumpara cele necesare unui picnic. De aceasta data m-am oprit asupra unor cosuri de picnic, care literalmente m-au cucerit din prima, atat prin design dar mai ales prin utilitatea lor.

De pilda, acest cos de picnic pentru doua persoane Erset, din salcie, lucrat manual, a fost conceput pentru elita picnicului. De ce? Pentru ca acest cos de picnic pe cat de stliat, este si atat de functional si elegant. Exteriorul cosului este lucrat manual din nuieluse de salcie, iar interiorul este captusit in aceeasi nuanta calda de bej-maroniu. Compartimentul spatios din interior este termoizolant, ceea ce iti permite sa pastrezi mancarea si bautura la temperatura perfecta.
Cosul contine farfurii din ceramica (2 farfurii din ceramica), pahare din sticla (2 pahare de sticla) care sunt prinse in siguranta de capac, pe partea interiora, prin niste barete din piele ecologica, 1 deschizator de sticle, 2 servetele din bumbac. De asemenea, cosul contine si tacamuri din otel inoxidabil, care se pastreaza intr-o husa din bumbac.

In cazul in care se gandeste cineva la o iesire in aer liber impreuna cu familia sau prietenii solutia vine tot de la iLUX.ro, cu mult stil: cosul de picnic pentru 4 persoane impletit din nuieluse lacuite. Este un frumos si comod accesoriu de picnic care iti va usura misiunea de a pregati o excelenta zi de weekend in parc sau chiar la munte.
Acest cos de picnic poate oferi suficient spatiu pentru o masa in aer liber. In interior veti gasi toate cele necesare pentru ca distractia voastra sa se desfasoare perfect: pahare din sticla, farfurii din portelan, tacamuri, cutite, tirbuson,suport pentru sare si piper si chiar un compartiment termoizolant pentru ca bauturile racoritoare sa ramana reci. Sistemul de inchidere este unul sigur dar si simplu pe baza de cureluse din inlocuitor de piele.

In plus, daca vrei sa le oferi prietenilor tai un cadou special care sa-i motiveze sa-si petreaca mai mult timp in aer liber, ai gasit cadoul potrivit, iar daca vrei ca surpriza sa fie si mai mare, puteti aplea la serviciul de personalizare a cadourilor. Personalizarea acestui cos de picnic se poate face prin atasarea unei placute metalice (gen carte de vizita), pe care se poate grava numele si prenumele destinatarului sau chiar si un mesaj scurt.

Inainte de a-mi pregati propriul cos de picnic de la iLUX.ro, o idee excelenta pentru a petrece o zi relaxanta in mijlocul naturii, nu-mi ramane decat sa va doresc sa aveti parte de mult soare care sa va incalzeasca spiritul cu razele lui.

2 comentarii:

www.schiuridevanzare.ro spunea...

numai lucruri interesante am gasit aici . super tare

Cos de picnic spunea...

Cel mai important e sa te simti bine si sa fii inconjurat de persoane dragi.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur