Targul de nunti - Sibiu Wedding Days 2014

Timp de trei zile Sibiul a fost gazda celui mai important targ de nunti local, judetean, zonal si regional, cunoscut sibienilor drept Sibiu Wedding Days, in 2014 ajuns la a treia editie. Si in acest an, organizatorii au pregatit o multime de surprize, printre care trei premii valoroase la obisnuita tombola a targului, peste 55 de expozanti, un variat program artistic si multe altele. 

Cine a fost in oricare din cele trei zile cat a tinut targul de nunti Sibiu Wedding Days 2014 a putut gasi printre cei peste 55 de expozanti, dincolo de fete apatice care au inteles gresit economia de piata cu pretentia ca brandul sa le vanda produsele, adevarati profesionisti plini de entuziasm si dornici sa se implice in organizarea a cat mai multe nunti perfecte. 

Pretul biletului a fost atat de accesibil incat cei care au dorit sa isi sporeasca sansele la tombola au vizitat targul de nunti in fiecare zi. Atmosfera a fost placuta si foarte multi expozanti au avut oferte atat de atragatoare incat a fost destul de dificil sa ii refuzi si sa alegi doar unu, in functie de ceea ce cautai. Pe scurt, a fost un targ reusit la finalul caruia s-a castigat o nunta gratis in valoare de zece mii de euro. Dincolo de castigurile din cadrul tombolei, toti cei care au vizitat targul au avut de castigat si s-au scutit de alergatura pentru a contracta produsele si serviciile necesare nuntii. 

Fireste, targul a avut si minusuri printre care cel mai mare a fost acela ca niciun expozant nu a prezentat tinute barbatesti, respectiv costume si accesorii pentru miri. Poate anul viitor, insa pana atunci "Casa de piatra" tuturor celor care isi vor unii destinele in acest an!

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur