Sa spunem impreuna povestea voluntariatului din Sibiu!

Haideti sa spunem impreuna povestea voluntariatului din Sibiu! Impreuna, deoarece intregul fenomen al voluntariatului inseamna comunitate, colaborare, lucru in echipa si nu numai. Povestea voluntariatului din Sibiu este o poveste extraordinar de frumoasa si interesanta, iar Voluntar in Sibiu va propune sa inceapa sa o spuna alaturi de voi.

Ce inseamna asta mai exact? Orice voluntar din Sibiu poate sa ne trimita povestea lui de voluntariat sau sa nominalizeze un proiect ori o persoana despre care sa scrie creatorii nostri de continut. Poate fi vorba de experienta ta intr-un proiect, sau poate proiectul pe care tu l-ai organizat alaturi de prietenii tai sau in cadrul unui ONG. 
Arata-ne impactul pozitiv pe care l-ai adus in comunitatea sibiana prin actiunile tale si ale grupului tau, iar Voluntar in Sibiu iti va spune  povestea pe unica pagina dedicata promovarii voluntariatului din Sibiu, dar si pe singurul blog cu continut ridicat de subiecte legate de voluntariat, Citadela Sibiana.

Haideti sa spunem impreuna povestea voluntariatului din Sibiu! Scrie-ne chiar acum povestea ta legata de voluntariat, cum ai inceput, ce te-a determinat, ce ai facut, ce ai invatat sau ce le recomanzi celorlalti voluntari sibieni. 
Impartaseste tuturor voluntarilor din Sibiu povestea sau experienta ta inedita legata de voluntariat, ceva iesit din comun, ceva informal, ceva care a adus un impact pozitiv in comunitatea sibiana. 

In Sibiu este normal sa fii voluntar! Spune tuturor povestea ta, chiar acum! Trimite-ne povestea ta pe adresa de email citadelasibiana@gmail.com sau intr-un mesaj privat pe pagina de facebook Voluntar in Sibiu. 

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur